• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bridgestone: Όχι σε ειδικά ελαστικά για τις CRT
H απόδοση είναι ίδια για όλες τις μοτοσυκλέτες
Νέα 10/02/2012 - 12:56

Η Bridgestone επιβεβαίωσε ότι δεν θα εξελίξει ειδικά ελαστικά για τις νέες CRT μοτοσυκλέτες, που θα κάνουν το ντεμπούτο τους φέτος στο MotoGP.

 

«Όταν εξελίσσαμε τα ελαστικά προδιαγραφών 2012, λάβαμε υπόψη μας την εισαγωγή των CRT μοτοσυκλετών και έτσι αυτά τα ελαστικά προσφέρουν την ίδια απόδοση σε όλες τις μοτοσυκλέτες», είπε ο Tohru Ubukata, Γενικός Διευθυντής της Bridgestone.

 

«Οι βασικές μας επιδιώξεις, να βελτιώσουμε την απόδοση των ελαστικών κατά το ζέσταμα και να επιτύχουμε να είναι αποτελεσματικά σε ένα μεγαλύτερο εύρος θερμοκρασιών, όχι μόνο ενισχύει την εμπιστοσύνη του αναβάτη αλλά εξασφαλίζει ότι η απόδοση των συγκεκριμένων ελαστικών είναι αποτελεσματική και για τις CRT μοτοσυκλέτες». 

 

«Τα αποτελέσματα των CRT - κατά την διάρκεια των πρώτων δοκιμών - ήταν αρκετά ελπιδοφόρα και υποδεικνύουν ότι τα ελαστικά ταιριάζουν αρκετά καλά στις μοτοσυκλέτες.

 

Αυτήν την σεζόν, εννέα CRT αναβάτες θα αγωνιστούν δίπλα στους δώδεκα εργοστασιακούς της Honda, Yamaha και της Ducati.

 

Ενώ δυο CRT της Aprilia πήραν μέρος στα δοκιμαστικά της Βαλένθια, δυο άλλες CRT ενώθηκαν με τις εργοστασιακές ομάδες στην Sepang, για τα πρώτα επίσημα τεστ του 2012.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Το φιλόδοξο πρόγραμμα της JIR

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: «Ακόμα εξελίσσουμε την μοτοσυκλέτα»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα