• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σε εξαιρετική κατάσταση ο Redding
Το επιβεβαίωσε και στις πρόσφατες δοκιμές στην Jerez
Νέα 21/02/2012 - 10:46

 

Μετά την συναρπαστική του εμφάνιση στο πρόσφατο τεστ της Βαλένθια, όπου και κυριάρχησε τις δυο πρώτες ημέρες, ο Scott Redding συνέχισε τον καλό του ρυθμό και στην πίστα της Jerez, όπου ήταν και πάλι μέσα στους γρηγορότερους. Ο Βρετανός και η ομάδα του, την πρώτη ημέρα των δοκιμών, δουλέψανε για να βελτιώσουν περισσότερο την Kalex τους και αυτό έπιασε τόπο στην δεύτερη ημέρα, όταν ο 19χρονος Άγγλος ξεπέρασε κατά μισό δευτερόλεπτο το ρεκόρ του Stefan Bradl, κατά τις κατατακτήριες δοκιμές το 2011.

 

Την τρίτη και τελευταία ημέρα, ο Redding είχε μια μικρή πτώση, καθώς έχασε τον έλεγχο του μπροστινού μέρος της μοτοσυκλέτας του σε μια προσπάθεια να κάνει ακόμα έναν γρήγορο γύρο, ωστόσο στο τέλος δήλωσε χαρούμενος τόσο με την ταχύτητά του όσο και με την σταθερότητα που επέδειξε.

 

«Ήταν δύσκολο να αισθανθώ το επίπεδο πρόσφυσης την πρώτη ημέρα, πράγμα που δεν βελτιώθηκε σε μεγάλο βαθμό – για να είμαι ειλικρινής – την δεύτερη και τρίτη ημέρα των δοκιμών. Ωστόσο κατάφερα να ολοκληρώσω αρκετούς γύρους, 236 στο σύνολο, και είμαι ευχαριστημένος από την σταθερότητα που είχα τις δυο τελευταίες ημέρες. Η μοτοσυκλέτα συνεχίζει να βελτιώνεται και είναι γεγονός ότι παίρνουμε πολύ περισσότερα από τα ελαστικά, σε σχέση με πέρυσι. Τώρα έχουμε διακοπή ενός μήνα περίπου, προτού επιστρέψουμε στην Jerez για το τελευταίο τεστ. Είναι αρκετά μεγάλο διάστημα!», δήλωσε ο Redding μετά τις δοκιμές στην πίστα της Ανδαλουσίας.

 

Εν τω μεταξύ, ο Mika Kallio και η ομάδα του πέρασαν τις τρεις ημέρες των δοκιμών προσπαθώντας να βελτιώσουν την αίσθηση του αναβάτη πάνω στην Kalex. Η σκληρή τους δουλειά απέδωσε το Σάββατο, όταν ο Kallio σημείωσε τον ταχύτερό του χρόνο με 1.42.8.

 

«Σήμερα ολοκληρώσαμε ακόμα ένα θετικό τεστ με την Marc VDS RacingTeam», είπε ο Team Manager, Michael Bartholemy.

 

«Και οι δυο αναβάτες πέτυχαν τους στόχους τους και ο Scott ήταν για μια ακόμη φορά μεταξύ των πιο γρήγορων αναβατών της πίστας. Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι και οι δυο κατάφεραν να διατηρήσουν τον γρήγορο ρυθμό τους, πετυχαίνοντας χρόνους μόλις 2 ή 3/10 πιο κάτω από τον πιο γρήγορο γύρο τους, κάτι το οποίο μας έλειπε την περασμένη σεζόν. Η κατάσταση με τα ελαστικά επίσης, είναι αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι, με τους δυο αναβάτες να καταφέρνουν να διατηρούν τον ρυθμό τους μέχρι το τέλος. Είναι ακόμη αρκετά νωρίς, με τον πρώτο αγώνα να απέχει πάνω από 6 εβδομάδες, όμως βρισκόμαστε σίγουρα σε πολύ καλό δρόμο».

 

Επόμενο άρθρο »

Checa: «Biaggi ο πιο δύσκολος αντίπαλος»

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Jorge Lorenzo στηρίζει τα παιδιά του Περού

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα