• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: «Δύσκολα τα συμπεράσματα»
Σε πολύ άσχημη κατάσταση η πίστα
Νέα 28/02/2012 - 14:06

Οι αναβάτες της Yamaha - Jorge Lorenzo και Ben Spies -  επέστρεψαν στην δράση σήμερα στην Μαλαισία, για το δεύτερο επίσημο τεστ στην Sepang, με τον καιρό να αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή από το μεσημέρι και μετά.

 

Ο Lorenzo και ο Spies εκμεταλλεύτηκαν την πίστα τις πρώτες ώρες της ημέρας, δουλεύοντας για να οριστικοποιήσουν ένα στάνταρ στήσιμο λίγο πριν την έναρξη της σεζόν. Επίσης επικεντρώθηκαν και στο πρόβλημα των ταλαντώσεων (chattering) το οποίο επηρεάζει όλες τις ομάδες στην πίστα.

 

Jorge Lorenzo: «Ξεκινήσαμε τον αγώνα με διαφορετικών προδιαγραφών κινητήρα, από εκείνον που είχαμε στο προηγούμενο τεστ. Σήμερα ήταν δύσκολο να βγάλουμε συμπεράσματα, καθώς η πίστα ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και οι χρόνοι ήταν φανερά πεσμένοι. Επίσης, η βροχή μας εμπόδισε από το να κάνουμε όλα όσα σχεδιάζαμε για σήμερα, έτσι θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε αύριο»

 

Ben Spies: «Τα πάντα ήταν ωραία το πρωί… περιμέναμε τον καιρό να βελτιωθεί το απόγευμα. Οι μηχανικοί της Yamaha μας έδωσαν και πάλι πολλά για να δοκιμάσουμε. Είναι πολύ σημαντικό να βρούμε τον δρόμο μας με τα εξαρτήματα και να μην ανησυχούμε πολύ για το τι κάνουν οι υπόλοιποι. Πρέπει να επικεντρωθούμε στον στόχο μας - το οποίο και κάνουμε - και να δοκιμάσουμε όλες τις αναβαθμίσεις προσεκτικά και μεθοδικά. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και ας ελπίσουμε ότι θα έχει καλύτερο καιρό τις επόμενες ημέρες»

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang II: Τελικά αποτελέσματα

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Cudlin και στο Πρωτάθλημα Εντούρο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα