• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suppo: Έκπληξη ο Hayden μπροστά από τον Rossi
Η βροχή και πάλι στο επίκεντρο των δηλώσεων
Νέα 28/02/2012 - 15:32

Η επιστροφή στην πίστα της Μαλαισίας για τις ομάδες του MotoGP, δεν έδειξε κάτι το διαφορετικό σε σχέση με το προηγούμενο τεστ, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Casey Stoner, να διατηρεί τους γρήγορους ρυθμούς του και να είναι ο μόνος αναβάτης που έριξε το χρονόμετρο κάτω από το 2.02.

 

Πριν από έναν μήνα ήταν ο Jorge Lorenzo που κατάφερε να πάρει την δεύτερη θέση, ενώ τώρα ο Dani Pedrosa βρέθηκε πολύ κοντά στον χρόνο του Αυστραλού, μένοντας πίσω για περίπου 3/10 του δευτερολέπτου:

 

«Σήμερα επικεντρωθήκαμε στην γεωμετρία του πλαισίου και στην κατάλληλη θέση οδήγησης, με θετικά – στο τέλος – αποτελέσματα», δήλωσε ο Ισπανός. «Έκανα και μερικούς γύρους στην βρεγμένη πίστα το απόγευμα, αλλά αναγκάστηκα να εγκαταλείψω σχετικά νωρίς»

 

Ο Livio Suppo, Marketing Manager της HRC, δήλωσε με το πέρας της πρώτης ημέρας δοκιμών στην Sepang:

 

«Δυστυχώς η βροχή εμπόδισε τους αναβάτες από το να κάνουν όσους γύρους θα επιθυμούσαν… αλλά είναι και οι δυο τους πολύ χαρούμενοι. Στις επόμενες ημέρες ο Casey και ο Dani θα συνεχίσουν να δουλεύουν πάνω στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας, μιας και έχουν διαλέξει πλαίσιο στο τέλος του πρώτου τεστ»

 

Όσο για τον ανταγωνισμό, δεν ήθελε να σχολιάσει κάτι το ιδιαίτερο:

 

«Σήμερα η ημέρα ήταν τόσο σύντομη, που δεν είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε που βρίσκονται οι υπόλοιποι. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ο Dovizioso είναι ακόμη πολύ μακριά από την καλή του κατάσταση, ίσως εξαιτίας του πρόσφατου τραυματισμού του. Βέβαια, δεν περίμενα και ότι ο Hayden θα τερματίσει πάνω από τον Rossi!»

 

Dani Pedrosa
Dani Pedrosa

Επόμενο άρθρο »

Stoner: «Θα μπορούσα 1-1.5'' πιο γρήγορα!»

« Προηγούμενο άρθρο

To νέο AGV του Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα