• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Spies στα χνάρια του Armstrong!
Ο Τεξανός και το πάθος του για το ποδήλατο
Νέα 13/03/2012 - 17:01

Όπως πολλοί αναβάτες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, έτσι και ο Ben Spies προπονείται συχνά με ποδήλατο. Ωστόσο, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους, ο Τεξανός έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα το πάθος του για το ποδήλατο, δημιουργώντας μια ομάδα ερασιτεχνών δικυκλιστών, στην οποία – φυσικά – είναι ενεργό μέλος και ο ίδιος!

 

Η ομάδα με το όνομα «Elbowz Racing», που αναφέρεται στο παρατσούκλι του Αμερικανού επί εποχής Superbike, συμμετάσχει σε πολλούς ερασιτεχνικούς αγώνες τόσο στην Αμερική, όσο και στην Γηραιά Ήπειρο.

 

«Ξεκίνησα την ποδηλασία λίγα χρόνια πριν, για να κρατηθώ σε φόρμα κατά την διάρκεια της σεζόν», υπογράμμισε ο Spies. «Καθώς βελτιωνόμουν με τον καιρό, αποφάσισα να λάβω μέρος σε έναν αγώνα στο Dallas. Δεν είχα συγκεκριμένο στόχο, ωστόσο κοντραρίστηκα με έναν ημι-επαγγελματία του τριάθλου και νίκησα τον αγώνα στην πρώτη μου συμμετοχή…! οι μοτοσυκλέτες βέβαια, παραμένουν η πρώτη μου προτεραιότητα»

 

Μεταξύ των χορηγών του Αμερικανού, δεν θα μπορούσε να λείπει και η Yamaha, με την τελευταία - οπωσδήποτε - να προτιμά να βλέπει τον Τεξανό πάνω στην M1 του!

 

Επόμενο άρθρο »

Video: Η Μίλαν τίμησε τον Simoncelli

« Προηγούμενο άρθρο

Η ομάδα του Gresini παρουσιάζει τον Ratthapark Wilairot…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα