• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της San Carlo Honda Gresini
Τεχνολογία και Πάθος το σύνθημα για την νέα χρονιά
Νέα 14/03/2012 - 10:31

Η San Carlo Honda Gresini διάλεξε το Πανεπιστήμιο του Μιλάνου για να φιλοξενήσει την παρουσίαση των ομάδων της στο MotoGP, CRT και στην Moto3 για το 2012. Ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς βασίζεται στο "Τεχνολογία και Πάθος", σύνθημα που αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία της ομάδας για την επερχόμενη σεζόν. 

 

Το 2012 η ομάδα θα βρεθεί σε πολλά διαφορετικά μέτωπα: ο Alvaro Bautista θα αγωνιστεί στο MotoGP με την Honda RC213V, τo ίδιο και ο Michelle Pirro με την CRT Honda CBR1000 RR ενώ ο Niccolo Antonelli θα συμμετάσχει στην Moto3 με την NSF250R.  

 

Alberto Vitaloni: "Η Τεχνολογία και το Πάθος αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό και την κινητήρια δύναμή μας για την νέα χρονιά με την ομάδα του Gresini. Είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε μια συνεργασία που μας έδωσε μεγάλη χαρά τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να συνεχίσουμε και για τον Marco (Simoncelli) διότι είμαι σίγουρος ότι αυτό θα ήθελε κι εκείνος. Ελπίζω ότι η επιλογή μας θα μας οδηγήσει σε νέες επιτυχίες"  

 

Fausto Gresini: "Ήταν μια φανταστική ημέρα, γεμάτη θετική σκέψη! Ξεκινάμε από την αρχή με ανανεωμένο ενθουσιασμό και με σύνθημα το "Τεχνολογία και Πάθος". Είναι εξαιρετικά τιμητικό να έχουμε συνεργασία με την San Carlo διότι η ενέργεια του προέδρου (Alberto Vitaloni) είναι απαραίτητη για όλους. Το 2012 θα συμμετάσχουμε σε διαφορετικά μέτωπα... στο MotoGP με τον Alvaro Bautista και τον Michele Pirro, στην Moto2 με τον Gino Rea και τον Ratthapark Wilairot και στην Moto3 με τον Niccolo Antonelli. Ξεκινάμε καλά, με το δεξί και έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας για τον πρώτο αγώνα στο Κατάρ" 

 

Alvaro Bautista: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Μιλάνο, στην παρουσίαση της San Carlo Honda Gresini. Είναι μια καινούργια αρχή για εμένα και θεωρώ ότι έχουμε όλα αυτά που είναι απαραίτητα για να πετύχουμε. Είμαι ικανοποιημένος από τα τεστ στην Sepang και τώρα πάμε στην Jerez για να τελειώσουμε την δουλειά και να βρούμε ένα ακόμη καλύτερο στήσιμο για την μοτοσυκλέτα"  

 

Michele Pirro: "Επιτέλους είχα την ευκαιρία να ακουμπήσω την μοτοσυκλέτα με τα χέρια μου! Είναι πανέμορφη και ανυπομονώ να την δοκιμάσω. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και νιώθω σίγουρος λίγο πριν την νέα σεζόν. Δεν θα είναι εύκολο στην αρχή, αλλά θα εργαστώ για να έχω καλά αποτελέσματα" 

 

Niccolo Antonelli: "Για μένα, όλα είναι καινούργια και είμαι ενθουσιασμένος που παραβρίσκομαι στην παρουσίαση. Μπορούσα να μυρίσω τον αέρα του πρωταθλητισμού, καθήμενος δίπλα στον Alvaro και τον Michele... είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα φέτος! Βρήκα ένα καλό στήσιμο και σύντομα στην Jerez, θα προσπαθήσω να το βελτιώσω κι άλλο" 

 

Δείτε ένα σχετικό video

 

Επόμενο άρθρο »

Bautista: «Θέλω να είμαι μέσα στους πρώτους!»

« Προηγούμενο άρθρο

Η Audi σοβαρά στο παιχνίδι για αγορά της Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα