• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez: Ανοδική η πορεία του Elias
Μπήκε στην πρώτη δεκάδα αναβατών
Νέα 20/03/2012 - 15:44

Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Moto2, Toni Elias - ο οποίος ήταν 16ος και 14ος στα δυο προηγούμενα τεστ - κατάφερε να μπει στην πρώτη 10άδα χτες, πρώτη ημέρα των τελευταίων δοκιμών στην Jerez. Ο Ισπανός, ο οποίος κέρδισε τον τίτλο του με την Moriwaki του Gresini (αλλά επέστρεψε στην Moto2 με Aspar Suter), ήταν 10ος και 0.840 δευτ. πίσω από τον πρώτο Thomas Luthi.

 

Θυμίζουμε ότι σε αυτές τις δοκιμές γίνεται επίσημη χρονομέτρηση και οι αναβάτες χρησιμοποιούν τους επίσημους Moto2 κινητήρες.

 

"Η θερμοκρασία και οι συνθήκες στην πίστα ήταν καταπληκτικές στην Jerez", δήλωσε ο πρώην αναβάτης του MotoGP. "Το απόγευμα κάναμε ακόμη ένα βήμα μπροστά και είναι όπως λέω όλον τον χειμώνα: Δεν πρέπει να χάνουμε ούτε δευτερόλεπτο, να συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία και να συνηθίζουμε την μοτοσυκλέτα".

 

"Κάθε ημέρα που περνάει στα τεστ, είμαστε πιο κοντά στους πρώτους και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει ακόμη να βελτιωθούμε στα γρήγορα σημεία της πίστας διότι εκεί είναι που χάνουμε χρόνο... τα αργά κομμάτια μας ταιριάζουν καλύτερα. Θα δούμε εάν θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο της σταδιακής εξέλιξης. Είμαστε ικανοποιημένοι σε γενικές γραμμές, αν και χρειαζόμαστε πιο σταθερό εμπρός μέρος για να είμαστε πιο γρήγοροι στις στροφές. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε για λύσεις στα γρήγορα κομμάτια"

 

Ωστόσο, δεν ήταν ιδανικό το ξεκίνημα του ομόσταυλού του και Παγκόσμιου Πρωταθλητή στα 125cc, Nico Terol, ο οποίος τερμάτισε 26ος και σχεδόν δυο δευτερόλεπτα πίσω από τον Luthi

 

"Για να είμαι ειλικρινείς, θα ήθελα να ξεκινήσω αυτό το τεστ όντας πιο γρήγορος, τουλάχιστον τόσο όσο την προηγούμενη φορά που ήμουν εδώ", παραδέχτηκε στις δηλώσεις του. "Κάναμε μερικές αλλαγές σήμερα και σταδιακά αισθανόμουν καλύτερα στην μοτοσυκλέτα. Επίσης, οδηγούσα καλύτερα με τα χρησιμοποιημένα ελαστικά"

 

"Καταφέραμε να σταθεροποιήσουμε την μοτοσυκλέτα την πρώτη αυτή ημέρα, πράγμα που μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση όταν έμπαινα στις γρήγορες στροφές. Στο ίδιο μοτίβο θα πρέπει να συνεχίσουμε και αύριο. Έχουμε διαφορετικό εμπρός ελαστικό, το οποίο θα χρησιμοποιήσουμε αύριο"

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez II Μoto2: Πέρασε μπροστά ο Luthi

« Προηγούμενο άρθρο

Η κόρη του Stoner!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα