• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: "Έχω αίσθηση από το μπροστινό"
Οι πρώτες δηλώσεις από Jerez
Νέα 23/03/2012 - 15:38

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Βασίλης Μωραΐτης 

 

Φωτογραφία: Βασίλης Μωραΐτης

 

Πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί το πρωινό των δοκιμών της Παρασκευής, της πρώτης ημέρας των δοκιμών της κατηγορίας των MotoGP, ο Valentino Rossi έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο pit crew αφού έγραψε 32 γύρους στην πίστα, γεγονός που τον έθετε στην 7η θέση των ανεπίσημων χρονομετρημένων δοκιμών.

 

“Έχω καλή αίσθηση από το μπροστινό σύστημα” ήταν το πρώτο πράγμα που δήλωσε στο επιτελείο του. “Και μπορώ να βουτήξω με σιγουριά σε κάποιες στροφές της πίστας. Ωστόσο, το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι όταν πάω να επιστρέψω στο γκάζι, στην κορυφή της στροφής, τότε γλιστράει το πίσω μέρος της μοτοσικλέτας. Απλά και μόλις όταν ακουμπήσω το γκάζι. Επίσης, στην έξοδο των ανοιχτών στροφών όταν κουμπώσω την επόμενη σχέση, η μοτοσυκλέτα κυριολεκτικά πηδάει προς τα εμπρός. Από την άλλη, σε κάποιες κλειστές η μοτοσυκλέτα μου δίνει την αίσθηση ότι πάει να διπλώσει τον εμπρός τροχό.”

 

Με το πέρας της αναφοράς του για την συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας του, το επιτελείο των μηχανικών άρχισε άμεσα να την προετοιμάζει λύνοντας τον συμπλέκτη και αποσπώντας το δυναμό και κάποια από ηλεκτρονικά συστήματα στην αριστερή πλευρά του μοτέρ. Μείνετε συντονισμένοι για τις περαιτέρω εξελίξεις των δοκιμών στο απογευματινό πρόγραμμα.

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez I: Τα αποτελέσματα στις 16:00

« Προηγούμενο άρθρο

Οι μοτοσυκλέτες CRT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα