Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών, όπως είχε ανακοινώσει ο οργανωτής ΣΟΑΜ, θα ξεκινήσει στις 22 Αρπιλίου στην πίστα του αεροδρομίου της Τρίπολης. Οι Έλληνες αγωνιζόμενοι θα δώσουν το παρόν και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, παρά την οικονομική κρίση.
Διαβάσαμε στο www.soamracing.gr μια ωραία πρωτοβουλία για όσους θέλουν να δουν από κοντά τους καλύτερους Έλληνες οδηγούς και θέλουν να το κάνουν με παρέα:
"Η εταιρία ΑΜ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΟΤΟ αναλαμβάνει την μεταφορά σας με πούλμαν στον 1ο αγώνα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσικλέτας, στην Τρίπολη.
Κόστος Συμμετοχής: 25 ευρώ
Συμπεριλαμβάνονται: Μεταφορικά + Εισιτήριο Αγώνα.
Στείλτε email με θέμα ''Τρίπολη'' στο papmoto@yahoo.gr με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο σας για να κάνετε κράτηση.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ημερομηνία λήξης δικαιώματος συμμετοχής: 15 Απριλίου
Ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός επιβατών για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή: 30 άτομα", λέει η ανακοίνωση και το συνιστούμε, ως μια ωραία εμπειρία!