• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Όλα καλά στο στρατόπεδο του Paul Bird
Θετικό το πρώτο Σ/Κ αγώνων για τον Ellison
Νέα 12/04/2012 - 20:08

Πάνω σε μια - προδιαγραφών CRT - Aprilia ART, ο 31χρονος οδηγός και η Αγγλική ομάδα συνέχισαν την εξέλιξη και τις εργασίες τους στην πίστα Losail του Κατάρ, κερδίζοντας στον αγώνα του Σ/Κ την 18η θέση. Ο ίδιος ο αναβάτης δήλωσε χαρούμενος με το "θετικό Σ/Κ", ενώ ο ιδιοκτήτης της ομάδας υπογραμμίζει την αργή - αλλά σταθερή πρόοδο - που θα τους επιτρέψει να βελτιωθούν περαιτέρω και να παρουσιαστούν πιο ανταγωνιστικοί στην συνέχεια.

 

James Ellison: "Σε γενικές γραμμές ήταν ένα θετικό Σ/Κ, καθώς συγκεντρώσαμε πολύτιμες και περισσότερες πληροφορίες στον αγώνα, παρά στις δοκιμές πριν το Κατάρ. Κατανοώ καλύτερα τώρα, πως πρέπει να διαχειριστώ την μοτοσυκλέτα, τα ελαστικά και τα φρένα, ωστόσο είναι σαν να οδηγείς στην άκρη ενός μαχαιριού... το να βρεις την ισορροπία χωρίς να πέσεις είναι πραγματικά δύσκολο... το Σ/Κ ήταν εξοντωτικό για την ομάδα μου και για εμένα, αλλά όλα κύλησαν ομαλά και σε θετική κατεύθυνση. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την σκληρή τους δουλειά και τώρα ανυπομονώ να μάθω περισσότερα και να πιέσω για κάτι καλύτερο στην Jerez"

 

Paul Bird: "Κάνουμε αργά αλλά σταθερά βήματα προόδου που θα αποδώσουν στην πορεία και θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στην συνέχεια, σε σχέση με τις υπόλοιπες CRT. Θα περάσουν μερικοί αγώνες προτού εξισορροπήσουμε την κατάσταση, όσον αφορά την ταχύτητα, καθώς δεν κάναμε τις δοκιμές ή την εξέλιξη των άλλων ομάδων, ωστόσο ήταν πολύ σημαντικό ότι τερματίσαμε. Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και ελπίζουμε ότι θα είμαστε καλύτεροι στην Jerez"

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi – Ducati: Έσπασε το γυαλί;

« Προηγούμενο άρθρο

Απολαυστικό video παρωδία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα