• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Biaggi: "Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους!"
"Πρέπει να εδραιώσουμε το προβάδισμά μας"
Νέα 18/04/2012 - 18:39

Ο στόχος για τον αναβάτη της Aprilia, Max Biaggi, είναι ένας και μοναδικός: να ξεπεράσει το μικρό προβάδισμα του αντιπάλου του Carlos Checa, στον 3ο γύρο του Πρωταθλήματος των SBK, που θα διεξαχθεί αυτό το Σ/Κ στην φημισμένη πίστα του Assen, στην Ολλανδία.

 

Την τελευταία φορά στην Imola, ο Πρωταθλητής Checa επικράτησε και στους δυο αγώνες στην ιταλική πίστα και πέρασε μπροστά από τον Biaggi για 4 πόντους. Ο τελευταίος δεν κατάφερε να ανέβει ούτε στο βάθρο, καταλαμβάνοντας την 4η θέση και στους δυο αγώνες της Κυριακής.

 

"Το να αγωνίζεσαι στο Assen είναι πάντοτε κάτι το ιδιαίτερο", σχολίασε ο Biaggi, ο οποίος έχει καλή παράδοση στην συγκεκριμένη πίστα, τερματίζοντας δεύτερος και στους δυο περσινούς αγώνες: "... και γι' αυτό οι αγώνες εδώ είναι πάντοτε αξιομνημόνευτοι!", συνέχισε ο Ιταλός. "Φαίνεται ότι ο καιρός θα είναι βροχερός, αλλά θα περιμένουμε ως την Κυριακή και θα έχουμε σταυρωμένα τα δάχτυλά μας!"

 

"Μετά από μια πολύ καλή αρχή στην Αυστραλία, δυσκολευτήκαμε λιγάκι στην Imola, πάντως χωρίς να χάσουμε επαφή με τους μπροστά μας. Αυτό το Σ/Κ θα πρέπει να εδραιώσουμε το προβάδισμά μας, χωρίς να χάσουμε την συγκέντρωσή μας ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Απ' ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο λάθους!"

 

"Η πίστα είναι απαιτητική αλλά μου αρέσει. Είναι τεχνική και έχει σωστή ροή και το να δείξουμε την ανταγωνιστικότητά μας εδώ, θα αποτελούσε μια εξαιρετική επιβεβαίωση για το υπόλοιπο της σεζόν".

 

Επόμενο άρθρο »

H AUDI AG αγόρασε την Ducati Motor Holding S.p.A.

« Προηγούμενο άρθρο

Video: o Rossi στην Monza

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα