• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Checa θέλει πόντους στο Assen
Πριν πάει στην "δύσκολη" Monza
Νέα 19/04/2012 - 10:41

Ο Πρωταθλητής Carlos Checa, σε δηλώσεις του λίγες ημέρες πριν την έναρξη του τρίτου γύρου του Πρωταθλήματος, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να συγκεντρώσει αρκετούς πόντους στο Assen, ώστε να ισχυροποιήσει την θέση του στην κορυφή της κατάταξης, πριν οδηγηθούμε στην - δύσκολη για αυτόν - πίστα της Monza.

 

Ο Ισπανός σκαρφάλωσε στην κορυφή του Πρωταθλήματος, με 75 βαθμούς συνολικά, μετά τον δεύτερο γύρο στην Imola, όπου επικράτησε και στους 2 αγώνες κάτι που θα ήθελε οπωσδήποτε να επαναλάβει και στην ολλανδική πίστα αυτό το Σ/Κ. Στην δεύτερη θέση με 71 βαθμούς, βρίσκεται ο Ιταλός Max Biaggi.

 

Νικητής στο Assen πέρυσι, ο Checa θέλει να τα πάει και πάλι το ίδιο καλά ώστε να δημιουργήσει μια διαφορά ασφαλείας από τους αντιπάλους του, προτού φτάσουμε στον 4ο γύρο της Monza όπου ο Ισπανός περιμένει να αντιμετωπίσει δυσκολίες πάνω στην δικύλινδρη Althea Ducati.

 

"Στην Imola όλα ήταν φανταστικά, δεν θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα τα πράγματα για μένα! Είμαι πραγματικά χαρούμενος με τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα κι επίσης επειδή οι πόντοι που συγκέντρωσα εκεί είναι πολύτιμοι για την συνέχεια του Πρωταθλήματος".

 

"Τώρα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο Assen, εκεί όπου ελπίζω ότι θα κάνω δύο πολύ καλούς αγώνες πριν πάμε στην Monza, που είναι αναμφίβολα δύσκολη για την Ducati. Πέρυσι τα πήγαμε καλά στην Ολλανδία, με μια νίκη και μια τρίτη θέση και στόχος μας είναι να καταφέρουμε τα ίδια αποτελέσματα και φέτος".

 

Επόμενο άρθρο »

Η ατυχία κυνηγάει τον Hayden

« Προηγούμενο άρθρο

H AUDI AG αγόρασε την Ducati Motor Holding S.p.A.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα