• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέος χορηγός για την Repsol Honda
Η Aon Corporation
Νέα 19/04/2012 - 11:55

Η ομάδα της Repsol Honda ανακοίνωσε χτες την συμφωνία της με την Aon Corporation, η οποία θα είναι ο νέος χορηγός της ομάδας για το 2012. Η εν λόγω εταιρεία δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς, όπως risk management, ασφαλίσεις, αντασφαλίσεις και συμβουλές ανθρωπίνου δυναμικού. Εδρεύει στο Σικάγο - βρίσκεται σε διαδικασία η μετακίνηση των κεντρικών της γραφείων στο Λονδίνο - και απασχολεί περίπου 61.000 εργαζομένους σε 600 διαφορετικά γραφεία σε 120 χώρες. Το 2011, η Aon Corporation ήταν η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στον κόσμο, βάσει των κερδών που ανακοίνωσε.

 

Η συμφωνία αυτή κατέστη εφικτή, χάρη στην στενή σχέση - στον τομέα της ασφάλισης - ανάμεσα στην Honda Racing Corporation και στην Ιταλική SRE Division (Recreation and Sports Entertainment). Για όλο το 2012, οι αναβάτες της Repsol Honda - ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Casey Stoner και ο ομόσταυλός του Dani Pedrosa - θα φέρουν το λογότυπο της εταιρείας στα μανίκια τους. Ο τελευταίος έχει ήδη το λογότυπο της AMV Seguro, μιας Ισπανικής εταιρείας ασφάλισης μοτοσυκλετών, που είναι προσωπικός του χορηγός.

 

HRC είναι πολύ ικανοποιημένη με την έναρξη της συνεργασίας με την Aon", δήλωσε ο Shuhei Nakamoto, αντιπρόεδρος της εταιρείας. "Θέλουμε να δουλέψουμε μαζί τους κι έτσι αυτή η συνεργασία θα κρατήσει"

 

"Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που μπαίνουμε στον κόσμο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP σε συνεργασία με ένα υψηλού κύρους όνομα, όπως είναι η Honda", δήλωσε ο Charles Clavarino, Διευθύνων Σύμβουλος της Aon στην Ιταλία. "Η Aon και η Honda μοιράζονται τις ίδιες αξίες, όπως είναι η σημασία του να πετυχαίνεις τους στόχους σου, η αξία της ομαδικής δουλειάς και την αίσθηση του fair play. Η νέα αυτή συνεργασία, βασίζεται ακριβώς στο ότι μοιραζόμαστε τις ίδιες αυτές αξίες και όλοι μας περιμένουμε μια πολύ καλή σεζόν".

 

Επόμενο άρθρο »

Τα SBK στο Assen

« Προηγούμενο άρθρο

Η ατυχία κυνηγάει τον Hayden

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα