• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: "Δύσκολος αγώνας στην Jerez"
"Θα ξεκινήσουμε και πάλι από το μηδέν!"
Νέα 20/04/2012 - 09:48

Με την νίκη του στον εναρκτήριο αγώνα του Κατάρ, ο Marc Marquez βρέθηκε στην πρώτη θέση της κατάταξης (με 25 πόντους) και καθώς ο Ισπανός οδηγός προετοιμάζεται για τον επόμενο γύρο στην πατρίδα του, την Ισπανία, έκανε μερικές δηλώσεις - χτες Πέμπτη - κατά την διάρκεια παρουσίασης του νέου του προσωπικού χορηγού, της Lotus.

 

Ο περσινός διεκδικητής του Πρωταθλήματος της μεσαίας κατηγορίας, ενέπνευσε μια σειρά ρολογιών από την Lotus, ενώ ο ίδιος θα φέρει το λογότυπο της εταιρείας στο κράνος του μετά την τριετή συμφωνία συνεργασίας. Στην Βαρκελώνη, όπου διεξήχθη το γεγονός, ο Marquez μίλησε για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, τις προσδοκίες του και τους δυο συνεχόμενους αγώνες σε Jerez και Estoril (στους οποίους πέρυσι δεν πήρε ούτε ένα πόντο):

 

"Η νίκη στο Κατάρ ήταν σημαντική, χάρισε αυτοπεποίθηση σε όλη την ομάδα και το διασκεδάσαμε πολύ, ωστόσο τώρα η προσοχή μας είναι στραμμένη στην Jerez, σε έναν δύσκολο και και σημαντικό αγώνα".

 

Σχετικά με το προσπέρασμα στον Luthi, στον τελευταίο γύρο του αγώνα: "Δεν θέλω να κρατάω προηγούμενα με κανέναν αναβάτη, ειδικότερα με κάποιον που ανήκει στον ίδιο κατασκευαστή και νομίζω ότι το κατάλαβε αυτό. Οι ενέργειές τους έγιναν λόγω της έντασης της στιγμής και στην Jerez όλα θα είναι φυσιολογικά. Στον τελευταίο γύρο και στην Moto2, υπάρχουν πολλά για τα οποία αγωνίζεσαι και όλοι θέλουν την νίκη".

 

Μιλώντας για τον τραυματισμό του που τον ταλαιπώρησε τόσο πολύ: "¨Ήταν κάτι που τράβηξε για πέντε μήνες, υπήρχαν οι καλές και οι κακές στιγμές αλλά το σημαντικό είναι ότι ανάρρωσα. Αν υπήρχαν κάποιες αμφιβολίες για μερικούς, πιστεύω ότι το Κατάρ απέδειξε ότι η όρασή μου είναι στο 100%"

 

Για τους δυο συνεχόμενους αγώνες, ο Ισπανός οδηγός σχολίασε: " Ας ελπίσουμε ότι θα χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία μας από πέρυσι. Δεν λέω ότι δεν θα κάνω κάποιο λάθος, αυτό πάντα μπορεί να συμβεί, αλλά θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία μας. Στο Κατάρ ξεκινήσαμε καλά, αλλά στην Jerez ξεκινάμε και πάλι από το μηδέν και το ίδιο ισχύει για το Estoril. Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και πρέπει να είμαστε υπομονετικοί καθώς προοδεύουμε...!"

 

Επόμενο άρθρο »

Μηδέν στο πηλίκο για Ducati στο Mugello

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati και Audi μαζί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα