• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi παίρνει συνέντευξη από τον πατέρα του!
Σε δημοφιλές τηλεοπτικό σόου της Ιταλίας
Νέα 26/04/2012 - 12:33

Δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Valentino Rossi χωρίς την αγωνιστική του στολή και το κράνος του αλλά αντιθέτως ντυμένο με κουστούμι και γραβάτα! Ο «Γιατρός» το έκανε και αυτό, για τις ανάγκες ενός δημοφιλούς τηλεοπτικού σόου της Ιταλίας, όπου ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έκανε τον… ρεπόρτερ (!) και μαντέψτε από ποιον πήρε συνέντευξη: από τον ίδιο τον πατέρα του τον Graziano!!

 

Το σόου παίχτηκε στην Ιταλική τηλεόραση χτες και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικά αποσπάσματα από την «συνέντευξη» με τον πατέρα του Rossi:

 

V(alentino): Τι πιστεύεις για την δύσκολη αυτή περίοδο;

 

G(raziano): «Λαμβάνοντας υπόψη με τι πρέπει να δουλέψουν, νομίζω θα τα καταφέρουν.»

 

V: Και με τι πρέπει να δουλέψουν;

 

G: «Η μοτοσυκλέτα είναι μια Ducati και δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την ικανότητά τους να κατασκευάζουν αγωνιστικές μοτοσυκλέτες. Ο οδηγός είναι ο Valentino και αυτήν την στιγμή, κατά την γνώμη μου, είναι σε καλύτερη κατάσταση από ποτέ! Με λίγη τύχη θα κάνουν την ανατροπή στα μισά του Πρωταθλήματος, ή ενδεχομένως και νωρίτερα!»

 

V: Γιατί δεν έχουν καμιά επιτυχία μέχρι σήμερα;

 

G: «Διότι η μοτοσυκλέτα ήταν εντελώς καινούργια στην αρχή. Τώρα όμως είναι όμοια με των άλλων. Δεν βλέπω τον λόγο γιατί ο Valentino, ο οποίος έχει δουλέψει με 3,4 ή 5 μοτοσυκλέτες, να μην μπορεί να ρυθμίσει κατάλληλα και αυτήν με την βοήθεια των μηχανικών της Ducati»

 

V: Τι πρέπει να κάνει η Ducati ώστε να διευκολύνει τον Rossi στην οδήγηση της μοτοσυκλέτας;

 

G: «Ο κινητήρας πρέπει να είναι πιο εύχρηστος και πρέπει να αλλάξει η κατανομή του βάρους για να διορθωθεί το θέμα με την υποστροφή»

 

V: Θα ήθελες να πεις κάτι στον Filippo Preziosi;

 

G: «Θα ήθελα να του δώσω τα εύσημα για τον κινητήρα, ο οποίος είναι πολύ γρήγορος. Θα ήθελα να του πω επίσης, ότι η ευχρηστία είναι πολύ σημαντικός παράγοντας τώρα, πιο σημαντικός και από την ίδια την απόδοση!»

 

V: Θα ήθελες να δώσεις μια συμβουλή στον Valentino;

 

G: «Τώρα πρέπει να είναι πιο δυνατός από ποτέ! Χρειάζεται απόλυτη αυτοπεποίθηση και να είναι συγκεντρωμένος 100%. Ακόμα κι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να τα παρατήσει ή να παραδοθεί. Τώρα δεν είναι η ώρα να εγκαταλείψει»

 

V: Δεν θα πρέπει λοιπόν να φύγει από την Ducati;

 

G: «Ο Valentino δεν μπορεί να φύγει από το project αυτήν την στιγμή. Πρόκειται για μια πρόκληση που πρέπει να κερδίσει μαζί με την Ducati»

 

V: Τι θέλεις να πεις στους οπαδούς που θέλουν να τον δουν να αγωνίζεται με τον Biaggi και πάλι στα SBK;

 

G: «Ο Valentino παρακολουθεί από κοντά τα τεκταινόμενα στα SBK, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μάλλον 2,3 ή 4 χρόνια πριν τον δούμε στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα»

 

V: Ευχαριστώ! Και δώσε χαιρετίσματα στον Valentino μόλις τον δεις!

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Pedrosa λατρεύει την Jerez!

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: Η Μ1 είναι μια Honda…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα