• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αποσύρεται ο Stoner;
Ιταλικές φήμες αναστατώνουν τα paddock!
Νέα 02/05/2012 - 10:21

Οι γείτονές μας φαίνεται ότι απολαμβάνουν όσο τίποτα, μια καλή ιστορία-φήμη η οποία με τα τεχνολογικά μέσα της εποχής μας διαδίδεται αστραπιαία σε όλον τον κόσμο, συχνά με αρνητικά αποτελέσματα για τους πρωταγωνιστές…

 

Σύμφωνα λοιπόν με το Sportmediaset.com, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Casey Stoner, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί στο τέλος της χρονιάς! Οι φήμες αυτές έχουν ήδη αναστατώσει τους οπαδούς του Αυστραλού αναβάτη της Honda. Όλοι γνωρίζουμε το πάθος του Stoner για τους αγώνες οδήγησης ,αλλά και τον άμεσο χαρακτήρα του και πρόσφατα άφησε να εννοηθεί ότι δεν έχει την διάθεση να επεκτείνει την αγωνιστική του καριέρα για πολλά χρόνια. Ας μην ξεχνάμε βέβαια και την γυναίκα του Adriana αλλά και την μικρή τους κορούλα την Alessandra, τις δυο γυναίκες της ζωής του που δυσκολεύεται κάθε φορά να αφήνει πίσω για τις υποχρεώσεις του με την Honda.

 

Το συμβόλαιο του Casey τελειώνει στο τέλος της σεζόν (όπως και πολλών άλλων άλλωστε) και οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωσή του έχουν ήδη ξεκινήσει. Ο Stoner έχει και θα έχει στην διάθεσή του όλα όσα επιθυμεί ένας αναβάτης… όσο για τα χρήματα; δεν είναι εύκολο να μπούμε στο μυαλό του Αυστραλού, αλλά με δεδομένο ότι ο Rossi για παράδειγμα, κερδίζει τα διπλάσια… Πάντως, όταν ρωτήθηκε πρόσφατα ο Livio Suppo, ο άνθρωπος που ενορχήστρωσε στο παρασκήνιο την μεταγραφή του Stoner στην Honda, για το ενδεχόμενο να αποσυρθεί ο Stoner απάντησε: «Με τον Casey αυτό είναι πάντα ένα ενδεχόμενο… Δεν ξέρω, αλλά είναι κάτι το οποίο φοβάμαι! Έχει τον δικό του τρόπο σκέψης και ξέρει ακριβώς τι θέλει. Αν αποφασίσει να σταματήσει, θα μπορούσα να το καταλάβω! Έχω όμως την αίσθηση ότι θα συνεχίσει».

 

Επόμενο άρθρο »

Suppo: «Δώστε χώρο στον Stoner»

« Προηγούμενο άρθρο

25 χρόνια SBK!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα