• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Estoril Moto2, ΕΔ3: Κυρίαρχος ο Marquez
Με αντεπίθεση στο τέλος, 2ος ο Luthi και 3ος ο Redding
Νέα 05/05/2012 - 14:53

Οι συνθήκες στην πίστα του Estoril έχουν βελτιωθεί αρκετά και θα μπορούσε κανείς να τις χαρακτηρίσει σχεδόν ιδανικές για τους αγώνες ταχύτητας. Έτσι, στις τελευταίες ελεύθερες δοκιμές της μεσαίας κατηγορίας, ο Marc Marquez απέδειξε γιατί δίκαια συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί για τον τίτλο φέτος, στην μεσαία κατηγορία του Πρωταθλήματος. Ο Ισπανός, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα με την όρασή του που τον ταλαιπώρησε τους προηγούμενους μήνες, σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο σήμερα το πρωί - 1.41.041 - και δείχνει δυνατός και αποφασισμένος εν όψει των κατατακτήριων το απόγευμα. Ο οδηγός της Repsol, θα πρέπει να είναι υπερήφανος με την εμφάνισή του και τον ρυθμό του, καθώς ο χρόνος του ήταν περισσότερο από μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορος από τον αντίστοιχο του περσινού Πρωταθλητή της Moto2, Stefan Bradl. Αυτό δίνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους διώκτες του, αλλά και υπόσχεται συναρπαστικές μάχες στις κατατακτήριες και στον αγώνα της Κυριακής.

 

Στην δεύτερη θέση συναντάμε τον Thomas Luthi, ο οποίος με αντεπίθεση στα τελευταία λεπτά κατάφερε να σκαρφαλώσει ψηλά, χωρίς όμως να μπορέσει να χτυπήσει τον χρόνο του εκπληκτικού Ισπανού. Έμεινε πίσω του για 3/10 του δευτ. αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για το απόγευμα! Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Scott Redding, ο οποίος ήταν σταθερός καθ' όλη την διάρκεια της πρωινής διαδικασίας.

 

Ο νικητής του αγώνα της Jerez, Pol Espargaro, βρίσκεται στην τέταρτη θέση και θα τα δώσει όλα στις κατατακτήριες ώστε να βρεθεί ψηλά στην σχάρα εκκίνησης. Η διαφορά του από τον πρώτο είναι λίγο πάνω από τα 7/10, αλλά ο Ισπανός είναι πάντα δυνατός και σε θέση να κάνει την ζημιά. Πέμπτος είναι ο Julia Simon, ο οποίος ήταν σταθερά στις πρώτες θέσεις για το μεγαλύτερο διάστημα της διαδικασίας, μένοντας λίγο πίσω όταν οι υπόλοιποι έκαναν την αντεπίθεσή τους στα τελευταία λεπτά των τρίτων ελεύθερων. Ο νεοφερμένος Johann Zarco, όπως και οι περισσότεροι οδηγοί, πίεσε πολύ στα τελευταία λεπτά για κάτι καλύτερο και θα το πετύχαινε αν δεν έπεφτε καθώς κυνηγούσε την πρώτη θέση. Εντυπωσιακός ο μικρός, από τον οποίο περιμένουμε πολλά στον αυριανό αγώνα, τερμάτισε στην 6η θέση. Ο Andrea Iannone εμφανίστηκε ανταγωνιστικός σήμερα, καθώς χτες αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με την μοτοσυκλέτα του. Σημείωσε τον 7ο καλύτερο χρόνο, αφήνοντας πίσω του την έκπληξη του Σ/Κ, τον Nico Terol, ο οποίος ήταν άφαντος μέχρι τώρα από τις πρώτες θέσεις της λίστας. Την δεκάδα συμπληρώνουν ο Bradley Smith, ο οποίος είχε ένα ωραίο σώσιμο, και ο Mika Kallio.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Estoril Moto3 ΚΑΤ: Οι Γερμανοί ξανάρχονται!

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril ΕΔ3: Δυνατές οι εργοστασιακές Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα