• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αναλύσεις στο MOTOGP WORLD #32
Τι είναι το arm pump και τι το chattering;
MOTOGP WORLD 11/05/2012 - 22:07

ο τεύχος #32 του μηνιαίου πια MOTOGP WORLD που κυκλοφορεί εδώ και αρκετές μέρες στα περίπτερα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, με εξώφυλλο του δύο πρώτους του πρώτου Αγώνα της χρονιάς στο Κατάρ, περιλαμβάνει στην ύλη του μια σημαντική ανάλυση του Mat Oxley που μας μιλάει για το arm pump και το Chattering, για το παλίσιο χωροδικτύωμα που γύρισε στα Grand Prix, για το όριο περιστροφής των κινητήρων, τα νέα ελαστικά, την οδήγηση του Jorge Lorenzo. 

Στο ρεπορτάζ του Αγώνα του Κατάρ μαθαίνουμε τι ακριβώς είναι το arm pump σύμφωνα με ένα Αμερικανό γιατρό, ενώ στα τεχνικά θέματα μια ακόμη ανάλυση μας μιλάει για τα μυστικά των CRT μοτοσυκλετών.

 

Στο κομμάτι “On The Road” τεστ της Triumph Tiger 1200, στους ελληνικούς δρόμους, ενώ στην Ιταλία οδηγούμε τις Moto Guzzi V7 Stone, Special & Racer, αλλά και το χλιδάτο σκούτερ Piaggio X10 και βέβαια η κλασική πια φωτογράφηση των gadget για την κίνηση στην πόλη.

Αφιέρωμα στον πρώτο Αγώνα της χρονιάς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, ο Αγώνας SBK στην Imola, είναι ακόμη μερικά από τα πολλά θέματα του 32ου τεύχους.

 

Επόμενο άρθρο »

Κάτια Making of...!

« Προηγούμενο άρθρο

Lina @ MOTOGP WORLD!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα