• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Το δυνατό φρενάρισμα μας ταιριάζει!
Ευνοϊκά για την Ducati ορισμένα σημεία του Le Mans
Νέα 16/05/2012 - 14:14

Στις εννέα επισκέψεις του στην πίστα του Le Mans, ο Nicky Hayden δεν έχει καταφέρει να ανέβει στο βάθρο, σε μια πίστα που οπωσδήποτε δεν είναι η αγαπημένη του! Παρ’ όλα αυτά, ο Αμερικανός θεωρεί ότι τα σημεία δυνατού φρεναρίσματος στο Le Mans, ταιριάζουν πολύ στην Ducati GP12! Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα πάρει θέση στο grid της Γαλλικής πίστας, όντας ο καλύτερος αναβάτης της Ducati, τόσο βάσει της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος – με ισχνή, είναι η αλήθεια, διαφορά ενός βαθμού από τον Valentino Rossi– όσο και βάσει των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων στους αγώνες (συνολικά).

 

«Οπωσδήποτε δεν θα έλεγα ότι το Le Mans είναι η αγαπημένη μου πίστα στο ημερολόγιο αγώνων, αλλά υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που μου αρέσουν εκεί…», σχολίασε ο Αμερικανός της Ducati. «Κάποιες φορές υστερεί σε πρόσφυση κάπως, πράγμα που δεν που αρέσει ιδιαίτερα. Από την άλλη όμως, έχει αρκετά σημεία δυνατού φρεναρίσματος και θεωρώ ότι μερικά από αυτά τα σημεία θα ταιριάξουν πολύ καλά με την μοτοσυκλέτα μας»

 

«Θα έχει επίσης ενδιαφέρον, να βρεθούμε σε μια διαφορετικού τύπου πίστα σε σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει φέτος. Κρίμα που δεν καταφέραμε να κάνουμε τις δοκιμές στο Estoril, διότι σίγουρα θα ήταν ωραίο να δοκιμάσουμε μερικά νέα πράγματα… Τώρα οδεύουμε προς Γαλλία, θα δούμε πως θα είναι ο καιρός και θα παλέψουμε για ένα καλό αποτέλεσμα»

 

Επόμενο άρθρο »

Video: Μεγάλο σώσιμο του Hagata!

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi επιστρέφει στο Le Mans!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα