• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Gresini θέλει να κοντράρει την Tech 3!
«Ο Bautista λίγο θέλει να χτυπήσει τους Dovi και Crutchlow»
Νέα 16/05/2012 - 23:54

Ο Fausto Gresini πιστεύει ότι ο αναβάτης του, Alvaro Bautista, είναι πολύ κοντά στο να "χτυπήσει" τους δορυφορικούς αναβάτες της Yamaha, Cal Crutchlow και Andrea Dovizioso. Το δίδυμο της Yamaha Tech 3 βρίσκεται στην 4η και 5η θέση σε κάθε αγώνα μέχρι στιγμής και ο Gresini ελπίζει ότι βάσει παλιότερων καλών αποτελεσμάτων στην Γαλλία, έχει την δυνατότητα ο Bautista να τους κοντράρει για μια θέση στην πεντάδα!

 

«Στο Le Mans έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις, χάρη σε μερικές αξέχαστες νίκες εκεί…», δήλωσε ο Gresini. «Πέρυσι θυμόμαστε τον Simoncelli να κάνει έναν εξαιρετικό αγώνα, μέχρι την στιγμή που συγκρούστηκε με τον Pedrosa, πράγμα που πυροδότησε πολλές αντιδράσεις. Ελπίζουμε φέτος να τα πάμε καλά και να δούμε τον Alvaro να κάνει ένα ακόμα θετικό βήμα εμπρός»

 

«Έχει κάνει αξιοσημείωτη και σταθερή πρόοδο τώρα τελευταία και θέλει λίγο ακόμη ώστε να παλεύει με τους Dovizioso και Crutchlow. Είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει την απαραίτητη εμπιστοσύνη στην μοτοσυκλέτα, ώστε να είναι πιο επιθετικός στα φρένα και πιο γρήγορος στο μέσο των στροφών. Δεν θα κάνουμε πίσω στις προσπάθειές μας για να συνεχίσουμε την θετική μας παρουσία στο Πρωτάθλημα»

 

Να σημειώσουμε ότι ο Bautista έχει τερματίσει 6ος στους δυο τελευταίους αγώνες και είναι μόλις 6 βαθμούς πίσω από τον Dovizioso στην κατάταξη του Πρωταθλήματος.

 

Και συνεχίζει ο Bautista, λέγοντας: «Με τα δεδομένα που συλλέξαμε στην Πορτογαλία, θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε άλλο ένα βήμα μπροστά και να βρούμε λίγα σημαντικά δέκατα που θα μας βοηθήσουν να κλείσουμε την διαφορά με τους μπροστά μας. Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα η πίστα της Γαλλίας, δυστυχώς. Το Le Mans έχει πολλές αλλαγές κατεύθυνσης και μικρές ευθείες, αλλά το χειρότερο είναι η χαμηλή πρόσφυση και οι χαμηλές θερμοκρασίες πίστας. Δεν έχω ανέβει ποτέ στο βάθρο εδώ, στις κατηγορίες 125cc ή 250cc, αλλά ευελπιστούμε σε έναν καλό αγώνα την Κυριακή και να τα πάμε καλύτερα από το Estoril»

 

Επόμενο άρθρο »

Κολακευμένος ο Haslam!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Μεγάλο σώσιμο του Hagata!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα