• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi για άλλα δυο χρόνια στο MotoGP!
Δύσκολο να καταλάβω πως ξεκίνησαν οι φήμες!
Νέα 17/05/2012 - 21:04

Μιλώντας στην συνέντευξη τύπου πριν τον γύρο στο Le Mans, ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής αρνήθηκε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις φήμες περί αποχώρησής του, δηλώνοντας ότι θα είναι για ακόμα 2 χρόνια στο MotoGP.

 

"Για μένα είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω πως ξεκίνησαν οι φήμες, διότι ποτέ δεν μίλησα σε κάποιον για την αποχώρησή μου... θέλω να αγωνίζομαι στο MotoGP για ακόμη δυο χρόνια σίγουρα", σχολίασε ο Ιταλός.

 

O Vale επιβεβαίωσε επίσης ότι θα δώσει το παρόν στο Mugello ώστε να αναπληρώσει για το χαμένο τεστ στο Estoril: "Για μας ήταν σημαντικό, διότι είχαμε κάποια νέα εξαρτήματα να δοκιμάσουμε. Για αυτόν τον αγώνα θα έχουμε το ίδιο set-up όπως και στην Πορτογαλία και την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε στο Mugello για τις δοκιμές, με νέα εξαρτήματα ώστε να αυξήσουμε την ταχύτητά μας".

 

Όσο για τον αγώνα σε λίγες ώρες: "Μου αρέσει η πίστα, είναι καλή, είναι δύσκολη και πάντοτε πρέπει να παλεύεις με τον καιρό! Ερχόμαστε εδώ με καλά αποτελέσματα στην Πορτογαλία και θα συνεχίσουμε έτσι προσπαθώντας να βελτιώσουμε την απόδοσή μας ώστε να μειώσουμε την διαφορά με τους μπροστά! Πέρυσι είχαμε το καλύτερο αποτέλεσμα εδώ... θα δούμε. Είμαστε αισιόδοξοι και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την απόδοσή μας"

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Έκπληξη η αποχώρηση του Stoner!

« Προηγούμενο άρθρο

O De Puniet θέλει να είναι η 1η CRT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα