• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto3 ΕΔ1: 3πλη μάχη
Vinales-Oliveira-Cortese για την 1η, στην 19η θέση ο Σίσσης
Νέα 18/05/2012 - 13:54

Η πρώτη ημέρα του 4ου γύρου του Πρωταθλήματος ξεκίνησε σε στεγνή πίστα με αρκετό κρύο, και απειλητικά γκρι σύννεφα πάνω από τα κεφάλια των αναβατών της Moto3 (βλ. φωτό 2), οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που πήραν μια γεύση της θρυλικής γαλλικής πίστας. Κάτω από αυτές τις συνθήκες και μετά από φοβερή μάχη, ο Vinales ήταν αυτός που σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στα πρώτα ελεύθερα, με 1.45.437! Ο Oliveira ήταν και πάλι ταχύτατος, όπως και στον προηγούμενο γύρο στην πατρίδα του, μένοντας μόλις λίγο πάνω από 1/10 από την κορυφή. Ο τρίτος που τα έδωσε όλα για την πρώτη θέση, ήταν ο Γερμανός Cortese της Red Bull KTM Ajo, με χρόνο 1.45.651. Οι τρεις τους, ήταν και οι μόνοι αναβάτες που έμειναν κάτω από το φράγμα του 1.46.

 

Στην τέταρτη θέση, με διαφορά λίγο πάνω του δευτερολέπτου από τον Vinales, βρίσκουμε τον Fenati ο οποίος θέλει σίγουρα να ξεπεράσει το γεγονός ότι εγκατέλειψε στο Estoril. Πίσω του συναντάμε τον Vazquez, ενώ την 6η θέση κατέλαβε ο Danny Kent με χρόνο 1.46.861. Έβδομος γρηγορότερος ήταν ο Luis Salom, ενώ ο Khairuddin περιορίστηκε στην 8η θέση της λίστας. Θυμίζουμε ότι οι δυο τους είχαν μια ωραία μονομαχία για το βάθρο στο Estoril, με τον Salom να επικρατεί και τον νεαρό από την Μαλαισία να αναζητά την ρεβάνς στην πίστα της Γαλλίας. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Alexis Masbou και Alex Rins.

 

Ο Σίσσης έκανε τα πρώτα αναγνωριστικά «βήματα» στην ιδιαίτερα απαιτητική πίστα του Le Mans, τερματίζοντας στις πρώτες αυτές δοκιμές στην 19η θέση. Ο Θανάσης δεν ξεκίνησε καλά και ήταν κάτω από την 20η θέση για μεγάλο διάστημα του αγώνα. Ο ταχύτερος γύρος του ήταν ο 15ος, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος του, σταματώντας το χρονόμετρο στα 1.48.214 έχοντας διαφορά 2.7 δευτερολέπτων από την κορυφή και χαρίζοντάς του την 19η θέση στην κατάταξη.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Nakamoto θα μιλήσει με Lorenzo & Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Νεότερα για την κατάσταση υγείας του Lascorz

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα