• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans ΕΔ1: O Stoner πρώτος με διαφορά
Θέλει να αποδείξει ότι δεν επηρεάζεται από την απόφαση να σταματήσει
Νέα 18/05/2012 - 13:54

Ο Casey Stoner μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της απόφασής του να αποχωρήσει από το MotoGP στο τέλος του 2012, μπήκε δυναμικά στην πίστα και έγραψε από νωρίς πολύ καλούς χρόνους, σταματώντας τελικά το χρονόμετρο στο αρκετά καλό 1:34.321, για πρωί και τους 15 βαθμούς θερμοκρασίας αέρα και 18 ασφάλτου. Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η διαφορά από τον 2ο που είναι ο ομόσταυλός του Dani Pedrosa, ο οποίος είναι 0.587 του δευτερολέπτου πίσω, διαφορά μεγάλη για μια τόσο μικρή πίστα. 

 

Στην 3η θέση ο Andrea Dovizioso με την Yamaha Tech 3, δεν αποτελεί έκπληξη, αφού είναι μια πίστα η οποία του αρέσει ιδιαίτερα, αφού και πέρυσι ήταν 3ος στις ΕΔ1 και στον αγώνα είχε τερματίσει 2ος.

Ο Ben Spies στην 4η θέση, έδειξε καλά στοιχεία, παρά το ότι η Μ1 του είναι η αργότερη πρωτότυπη μοτοσυκλέτα στην ευθεία με 299.3 χλμ/ώρα, με διαφορά -9.1 χλμ από την ταχύτερη που είναι και εδώ η Ducati του Hector Barbera με 308.3 χλμ/ώρα, που είναι νέο ρεκόρ πίστας (από 293.2 που είχε κάνει πέρυσι η Honda του Stoner)! O Barbera εκτός της τελικής είναι καιη πρώτη Ducati στην 5η θέση, με διαφορά 0.892 από την κορυφή.

Ο Jorge Lorenzo δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο σε μια πίστα που θεωρητικά του ταιριάζει. Έχανε στο 1ο και 3ο κομμάτι της πίστας αρκετά, ώστε τελικά να είναι 9 δέκατα πίσω από τον Stoner.

O Cal Crutchlow είνια ο τελευταίος με διαφορά μικρότερη από 1'' δευτερόλεπτο από τον πρώτο, στην 7η θέση. Ακολουθούν οι Bautista, Hayden, Rossi, που κλείνει την δεκάδα, αλλά με διαφορά 0.426 από τον Hayden, διαφορά μεγάλη για τα δεδομένα της πίστας.

 

Στις CRT μοτοσυκλέτες ο τοπικός ήρωας Randy De Puniet έκανε και πάλι μια εκπληκτική εμφάνιση, αφού είναι 0.435 πίσω από την τελευταία πρωτότυπη μοτοσυκλέτα και σχεδόν 1'' μπροστά από τον ομόσταυλό του Aleix Espargaro που είναι η 2η CRT.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Nakamoto θα μιλήσει με Lorenzo & Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Νεότερα για την κατάσταση υγείας του Lascorz

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα