• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Jarvis θέλει να κρατήσει τον Lorenzo!
Αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα και στον Rossi!
Νέα 21/05/2012 - 22:46

H ανακοίνωση του Casey Stoner ότι σκοπεύει να αποχωρήσει στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς, πυροδότησε πολλές κουβέντες και συζητήσεις για τα μεταγραφικά ενδεχόμενα. Ένα από τα κυριότερα ονόματα που παίζει στην αγορά, είναι αυτό του Jorge Lorenzo, του οποίου το συμβόλαιο λήγει φέτος. Μετά τις δηλώσεις του Stoner, ο Suppo ξεκίνησε αμέσως συζητήσεις με τον Pedrosa για να του ανανεώσει το συμβόλαιο και το ίδιο συνέχισε ο Lin Yarvis με τον Ισπανό, προσφέροντάς του επέκταση δυο χρόνων, με τις διαπραγματεύσεις τους να έχουν ήδη ξεκινήσει από το τεστ της Jerez τον Μάρτιο! Ο Lorenzo – όπως έχουμε γράψει – έχει δηλώσει ότι θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην Yamaha, αλλά η κατάληξη της πρότασής του: «…για την ώρα!» είναι αυτή που αναμφίβολα θα προβληματίζει έντονα τον Jarvis.

 

Μιλώντας στην Gazzetta dello Sport, ο Jarvis δήλωσε: «Δεν θα πω τίποτα για τις διαπραγματεύσεις, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε να κρατήσουμε τον Jorge για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι 25 χρονών και έχει την δυνατότητα να αγωνίζεται σε πολύ υψηλό επίπεδο, για ακόμη πέντε χρόνια, ως εκ τούτου θέλουμε να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο για δυο ακόμα σεζόν».

 

Από την άλλη, ο Lin Jarvis δεν φαίνεται να φοβάται ότι η Honda θα προσεγγίσει τον Jorge, προσφέροντάς του πολύ περισσότερα χρήματα: «Μπορείς να ζητάς οποιοδήποτε ποσό νομίζεις σωστό, αλλά εάν δεν υπάρχουν οι πόροι, δεν μπορείς να ζητάς περισσότερα. Αν η Honda είναι επικίνδυνος ανταγωνιστής; Δεν νομίζω ότι ο μισθός του Stoner είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν του Jorge. Δεν έχουμε γραπτή συμφωνία με κανέναν κατασκευαστή, αλλά ο κοινός παρανομαστής μας είναι να κρατάμε τα κόστη σε ένα αποδεκτό επίπεδο. Επίσης, τα λεφτά δεν είναι το παν, υπάρχει και η τεχνολογική εξέλιξη και οι διαβεβαιώσεις που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε. Η Yamaha έχει ήδη ένα πενταετές πλάνο για το MotoGP και τα επόμενα δυο χρόνια έχουν προγραμματιστεί εξ ολοκλήρου!»

 

Όπως υπογραμμίζει και ο ίδιος ο Jarvis, ο Lorenzo ενδεχομένως πολύ σύντομα να υπογράψει το καινούργιο του συμβόλαιο: «Για την ώρα δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, αν και δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο να υπογράψει μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες!»

 

Ερωτώμενος για ενδεχόμενη επιστροφή του Rossi στην εργοστασιακή Yamaha, ο Jarvis αποκάλυψε ότι αν ο Ιταλός μειώσει τις απαιτήσεις του, τότε κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί: «Από τότε που έφυγε από εμάς, δεν είχαμε κάποια επαφή, όμως ο αποχωρισμός μας δεν ήταν άσχημος. Σε αυτόν τον κόσμο τα πάντα μπορούν να συμβούν! Εάν μπορούμε να ξοδέψουμε τα απαραίτητα χρήματα για να έχουμε τον Rossi; Γνωρίζω τι του προσφέραμε το 2011, αλλά θεωρώ ότι τώρα θέλει μια μοτοσυκλέτα που θα του επιτρέψει να είναι και πάλι ανταγωνιστικός για να επιστρέψει στις νίκες»

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 1

« Προηγούμενο άρθρο

H πτώση του Stoner!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα