• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Ducati στο Mugello για δοκιμές
Το παρόν θα δώσει και ο Troy Bayliss!
Νέα 22/05/2012 - 15:00

Μετά τον Κυριακάτικο αγώνα στο Le Mans, όπου ο Valentino Rossi τερμάτισε στην δεύτερη θέση, η ομάδα της Ducati μάζεψε τα πράγματά της και έφτασε στο Mugello σήμερα, για τρεις ημέρες δοκιμών. Σε αυτές θα πάρει μέρος και ο δοκιμαστής της ομάδας, Franco Battaini, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει μερικές αναβαθμίσεις, που περιλαμβάνουν νέα ηλεκτρονικά και νέο κινητήρα με πιο ομαλή απόδοση ισχύος, τον οποίο ετοίμασε ο Preziosi για την GP12. Να σημειώσουμε ότι οι Rossi και Hayden θα φτάσουν στο Mugello αύριο.

 

Τα νέα αυτά εξαρτήματα και ο κινητήρας – με δεδομένο ότι τα εγκρίνουν οι αναβάτες της Ducati – δεν θα κάνουν το ντεμπούτο τους παρά μόνο μέχρι αργά τον Ιούλιο (στη Laguna Seca πιθανόν), καθώς η ιταλική ομάδα έχει προγραμματίσει άλλα δυο τεστ για τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

 

Μαζί με την Ducati θα βρεθεί στο Mugello και ο Troy Bayliss, ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα SBK και μερικός δοκιμαστής της εταιρείας του Borgo Panigale. Την παραπάνω φωτό με τις 1199 Panigale, την ανέβασε ο ίδιος στην σελίδα του στο facebook! Ο Troy θα δοκιμάσει την πανέμορφη 1199 πριν τον Carlos Checa! Ο τελευταίος θα έχει την ευκαιρία του να την οδηγήσει κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα.

 

Δυστυχώς το τεστ θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, οπότε δεν θα έχουμε την δυνατότητα να ξέρουμε αν – έστω και για πλάκα – θα αλλάξουν μοτοσυκλέτες ο Bayliss με τους Rossi-Hayden!

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 2

« Προηγούμενο άρθρο

Julian Simon: Ο ήρωας του Le Mans!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα