• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Road to London for Sic!
Ένα οδοιπορικό αφιερωμένο στον Super Sic!
Νέα 07/06/2012 - 19:22

Road to London for Sic, ένα οδοιπορικό αφιερωμένο στον θρυλικό Marco Simoncelli, το οποίο διοργανώθηκε από μέλη του Vespa Club di Morciano di Romagna! Η διαδρομή θα ξεκινήσει από την Romagna για να καταλήξει στο Λονδίνο, με 14 βέσπες αντίκα που θα μεταφέρουν ένα αντίγραφο κράνους που παραχώρησε ο πατέρας του Marco, Paolo, στους Riders For Health για δημοπρασία. Τα έσοδα θα πάνε στο ίδρυμα Marco Simoncelli. Το αντίγραφο έχει την υπογραφή του σχεδιαστή της Drudi Performance, Davide Degli Innocenti και θα παραδοθεί στον Carmelo Ezpeleta.

 

Ένα μέρος των χρημάτων θα χρησιμοποιηθεί προς ανακούφιση των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη, μέσω των διαφόρων προγραμμάτων του Ιδρύματος. Παράλληλα με το κράνος, θα δημοπρατηθούν επίσης ένα πορτραίτο του Marco και μια μπλούζα που σχεδιάστηκε από τον φίλο της οικογένειας Simoncelli, Aldo Drudi. Η περιπέτεια θα κρατήσει μια εβδομάδα, διανύοντας με τις ιστορικές βέσπες 1958χμ και διαδίδοντας το μήνυμα του Ιδρύματος που θεσπίστηκε προς τιμήν και στην μνήμη του Marco!

 

«Το MotoGP χωρίς τον Sic, είναι σαν να έρθεις στην Romagna και να μην δοκιμάσεις piadina!», σχολίασε ένα μέλος του club «Θα τιμήσουμε με απλό τρόπο ένα από τα πιο γνήσια ονόματα – όλων των εποχών – της Romagna. Δεν ξέρουμε πως θα είναι το ταξίδι, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα φωνάξουμε: “ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!” μόλις φτάσουμε στον προορισμό μας! Είναι τιμή μας και είμαστε υπερήφανοι που πήραμε αυτήν την πρωτοβουλία να διαδώσουμε την ύπαρξη του Ιδρύματος και τις φιλανθρωπικές του προσπάθειες, σε ένα κοινό του εξωτερικού, στην μνήμη του Marco

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Bradl μαθαίνει την Laguna Seca!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Aragon Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα