• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Καμμία διαφορά στον κινητήρα!
Γίνομαι ο εαυτός μου, σχολίασε ο Spies!
Νέα 07/06/2012 - 13:00

Πολύ ευχαριστημένοι από τις δοκιμές στην Aragon, ήταν οι αναβάτες της εργοστασιακής Yamaha, οι οποίοι σημείωσαν και τους ταχύτερους χρόνους, φιγουράροντας στις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Το κυριότερο μέλημά τους αφορούσε στον νέων χαρακτηριστικών κινητήρα, αλλά και στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας για τον αγώνα εκεί, αργότερα στην σεζόν.

 

Ο Τεξανός ήταν μπροστά για το μεγαλύτερο διάστημα του τεστ, για να τον περάσει – λίγο πριν το τέλος – ο ομόσταυλός του Lorenzo, με μια διαφορά της τάξεως των 0.255 δευτ.

 

Jorge Lorenzo: «Αυτό το τεστ ήταν πολύ σημαντικό, γιατί δεν είναι εύκολο να βρεις το κατάλληλο set-up για την 1000άρα εδώ, καθώς οι αλλαγές από τις 800άρες είναι αρκετές. Δοκιμάσαμε και πάλι τον νέο κινητήρα, όπως και στην Βαρκελώνη, χωρίς να υπάρχει κάποια διαφορά, κι έτσι εναπόκειται στους μηχανικούς τώρα για το επόμενο βήμα. Θα λάβουν υπόψη τους τα δεδομένα από σήμερα, ώστε να τους βοηθήσουν…»

 

Ben Spies: «Ήταν ένα καλό τεστ, μετά από έναν όχι φανταστικό αγώνα την Κυριακή… άρα το ότι ήμασταν σταθερά γρήγοροι εδώ, είναι σημαντικό. Δουλέψαμε πολύ καλά με την μοτοσυκλέτα και τα ηλεκτρονικά και απλά προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Η πίστα ήταν σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι νομίζαμε, καθώς την περιμέναμε βρώμικη αλλά δεν ήταν. Νιώθω ότι οι δυνατότητες της μοτοσυκλέτας, αλλά και οι δικές μου, επέστρεψαν και αυτό είναι καλό!»

 

Επόμενο άρθρο »

Video: Aragon Test

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα