• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανανεωμένος ο Spies!
Με αυτοπεποίθηση μετά τα πρόσφατα τεστ!
Νέα 12/06/2012 - 16:28

Ο Ben Spies θα κοιτάξει να αντιστρέψει την κακοδαιμονία που τον κυνηγά φέτος στο Πρωτάθλημα και θα προσπαθήσει για ένα δυνατό αποτέλεσμα μετά και την πτώση που είχε στον προηγούμενο αγώνα, όταν πίεζε για ένα καλό πλασάρισμα μπροστά.

 

Πάντως, ο Spies εμφανίστηκε ανανεωμένος στο πρόσφατο τεστ της Aragon, όπου και για πολύ λίγο έχασε την πρώτη θέση από τον ομόσταυλό του Jorge Lorenzo. Να υπενθυμίσουμε βέβαια, ότι μεγάλοι απόντες από τις δοκιμές αυτές, ήταν το δίδυμο της Repsol Honda, Casey Stoner και Dani Pedrosa

 

Πέρυσι είχε μια άτυχη στιγμή στο Silverstone, όταν γλίστρησε στο βρεγμένο, αλλά σίγουρα θα έχει τις καλύτερες των αναμνήσεων από το 2010, όταν και ανέβηκε στο πρώτο του βάθρο, στον αγώνα του Silverstone, ο οποίος έγινε για πρώτη φορά από το 1986!

 

«Ανυπομονώ να ανέβω και πάλι στην μοτοσυκλέτα όσο το δυνατόν γρηγορότερα», σχολίασε ο Τεξανός. «Τα πήγαμε καλά στις δοκιμές στην Ισπανία και πέρα από την πτώση μας στην Καταλονία, ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί με μια εξαιρετική μοτοσυκλέτα. Θεωρώ ότι το Silverstone θα είναι πολύ καλό για την Υamaha, έτσι ελπίζω να βρω γρήγορα το κατάλληλο στήσιμο με τα παιδιά και να συγκεντρωθώ στο να φέρω ένα καλό αποτέλεσμα την Κυριακή. Μου αρέσει πολύ η πίστα και είναι προφανές ότι έχει μια ειδική θέση στην καρδιά μου, μιας και εκεί ανέβηκα στο πρώτο μου βάθρο για το MotoGP

 

Αισιόδοξος για τον αγώνα του Σ/Κ, ήταν και ο Massimo Meregalli:

 

«Είμαι αρκετά αισιόδοξος, εν όψει του Σ/Κ… μετά το τελευταίο τεστ, ο Ben ανέκτησε την εμπιστοσύνη του με την μοτοσυκλέτα. Τώρα πάμε στο μέρος όπου ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο για το MotoGP. Πραγματικά πιστεύω, ότι αν όλα πάνε καλά, μπορεί και πάλι να είναι στο βάθρο…!»

 

Επόμενο άρθρο »

Μια από τις χειρότερες πτώσεις ποτέ!

« Προηγούμενο άρθρο

Agostini: Ducati η καλύτερη επιλογή του Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα