• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati Diavel DVC Motocorse
Ένα μοναδικό μοντέλο με βάση την 2011 Diavel
Τεστ-Μοντέλα 13/06/2012 - 11:14

H Motocorse, μια ιταλική εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή ειδικών εξαρτημάτων για sportbikes, λανσάρει την δική της εκδοχή της Ducati Diavel, με το όνομα: Ducati Diavel DVC Motocorse!

 

To μοντέλο έχει κατασκευαστεί με βάση την 2011 Diavel, η οποία έχει δεχθεί τόσο τεχνικές όσο και στυλιστικές αναβαθμίσεις, σε μια προσπάθεια να μας δώσουν μια μοναδική μοτοσυκλέτα, η οποία δεν θα απομακρύνεται από το πνεύμα της αρχικής Diavel. Κρίνοντας από τις φωτογραφίες που έχουμε στην διάθεσή σας, η Diavel DVC πηγαίνει την ποιότητα και την επιθετικότητα του στάνταρ μοντέλου, ένα βήμα παραπέρα…!

 

Η Motocorse άλλαξε περίπου 30 διαφορετικά εξαρτήματα της αρχικής μοτοσυκλέτας, τα περισσότερα από τα οποία ήταν δικά της. Να σημειώσουμε ότι η αρχική εξάτμιση σχεδιάστηκε από την αρχή, πηγαίνοντας από το παραδοσιακό 2 σε 1, στο 2-2-2 που καταλήγει σε δυο τελικά τιτανίου!

 

Πέρα από το ότι δίνει στο μοντέλο παραπάνω ιπποδύναμη, αυτή η εξάτμιση γλίτωσε στην μοτοσυκλέτα 6.39 κιλά, σε σύγκριση με το στάνταρ μοντέλο. Το σύστημα πέδησης χρησιμοποιεί 320x6.3 χιλ. SicomT-Drive carbon-ceramic δίσκους, που συνδυάζονται με δαγκάνες της Brembo Racing. Οι αναρτήσεις της Ohlins και οι ζάντες από ανθρακόνημα, ολοκληρώνουν το προφίλ αυτής της επιθετικής μοτοσυκλέτας! Περισσότερες πληροφορίες στο Motocorse Store.

 

Επόμενο άρθρο »

One vision

« Προηγούμενο άρθρο

Bimota SB9 Metallo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα