• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK ΕΔ2: Ο Stoner δυνατός στο στεγνό
Πολύ κοντά ο Spies, o Hayden εντυπωσιακά 4ος
Νέα 15/06/2012 - 17:41

Οι Ελεύθερες Δοκιμές 2 του 6ου αγώνα της χρονιάς έγιναν με την πίστα του Silverstone να έχει στεγνώσει από την πρωινή βροχή. Όμως 7' λεπτά μετά το ξεκίνημα οι σταγόνες της βροχής επανήλθαν με αποτέλεσμα όλοι οι οδηγοί να μπουν στα γκαράζ των ομάδων τους και να ξαναβγούν μόνο για τα τελευταία 25' λεπτά από τα 45' των δοκλιμών, όταν η πίστα ξαναστέγνωσε! 

Σε αυτές τις συνθήκες ο Casey Stoner που προσαρμόζεται γρηγορότερα από όλους στις αλλαγές, έγραψε 2:04.791, αρκετά ψηλότερα από το ρεκόρ πίστας και πήρε την 1η θέση με διαφορά 0.034 του δευτερολέπτου από τον Αμερικανό Ben Spies, που τα πήγε πολύ καλά με την Yamaha M1.

O Alvaro Bautista επίσης έκανε θαυμάσια εμφάνιση στην 3η θέση, με την δορυφορική Honda Gresini.

O Nicky Hayden έδειξε και πάλι ότι η Ducati Desmosedici GP12 έχει δυνατότητες, αφού με χρόνο 2:05.353 είναι μόνο 0.562 του δευτερολέπτου πίσω από τον 1ο.

 

O Stefan Bradl συνέχισε την πρωινή καλή εμφάνιση του βρεγμένου, με την 5η θέση στο στεγνό, μια πολύ καλή θέση για πρωτοεμφανιζόμενο οδηγό στη μεγάλη κατηγορία. <άλιστα σημείωσε και την υψηλότερη τελική με 312.4 χλμ/ώρα.

Το τρίο της Yamaha, Dovizioso, Lorenzo, Crutchlow, πήρε τις θέσεις 6-8 με παραπλήσιους χρόνους.

Ο Dani Pedrosa έμεινε πολύ πίσω σε θέση (9η) και χρόνο (-1.095) και θέλει να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος αύριο το πρωί.

Ο Hector Barbera με την δορυφορική Ducati κλείνει τη δεκάδα, ενώ απογοητευτική σε σχέση με την πρωινή 1η θέση, είναι η 11η του Valentino Rossi και μάλιστα με διαφορά 2.334 από την κορυφή και 1.772 δευτερόλεπτα από τον ομόσταυλό του Hayden!

O Randy De Puniet όπως και το πρωί, ήταν η ταχύτερη CRT μοτοσυκλέτα.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους και τις τελικές, στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Επόμενο άρθρο »

Silverstone Moto2, ΕΔ2: 2 στα 2 o Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

UK Moto2 ΕΔ1: Ο Espargaro δίνει ρυθμό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα