• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Είμαστε έτοιμοι για όλα!
Μέτριο το ξεκίνημα του Crutchlow…
Νέα 15/06/2012 - 23:20

Το πρωί, τα πρώτα ελεύθερα έγιναν στο βρεγμένο και οι CrutchlowDovizioso είχαν την δυνατότητα να εστιάσουν στο αντίστοιχο στήσιμο της μοτοσυκλέτας τους, με τις προβλέψεις να λένε για βροχή και τις επόμενες ημέρες. Η δεύτερη διαδικασία διεξήχθη σε πιο ευνοϊκές συνθήκες, ωστόσο και πάλι τα πράγματα δεν ήταν εντελώς ιδανικά!

 

Η εμφάνιση της ξαφνικής βροχής ανάγκασε τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας να αποσυρθούν προσωρινά κι έτσι οι Crutchlow Dovizioso παρέμειναν στα pits για 15 λεπτά, μέχρι που ο δυνατός άνεμος στέγνωσε γρήγορα την πίστα. Με την επανέναρξη, ο Dovizioso με χρόνο 2.05.448 κατάφερε να πλασαριστεί έκτος, ενώ ο ομόσταυλός του δεν έκανε δυνατό ξεκίνημα, ολοκληρώνοντας στην 8η θέση, μόλις 0.1 δευτ. διαφορά από τον Dovi.

 

Andrea Dovizioso: «Σήμερα το πρωί είχα την ευκαιρία να δουλέψω περισσότερο το στήσιμό μας στο βρεγμένο, όπως και στο Le Mans. Η μοτοσυκλέτα δούλεψε καλά στην Γαλλία και σήμερα κάναμε ένα ακόμα θετικό βήμα με την 3η θέση. Το απόγευμα, αν και στεγνό, οι συνθήκες ήταν κάπως περίεργες και δεν είχε πλάκα… Είχε τόσο δυνατό άνεμο, ώστε με δυσκολία ήλεγχα την μοτοσυκλέτα! Είμαι ικανοποιημένος με την 6η θέση, αλλά έχουμε περιθώριο βελτίωσης και είμαι ακόμα κοντά στους πρώτους τρεις. Αυτό είναι το θετικό, όμως πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον καιρό. Φαίνεται ότι θα έχουμε περισσότερη βροχή, ωστόσο είμαστε έτοιμοι για όλα και πιστεύουμε ότι θα ανέβουμε στο βάθρο όπως και στην Καταλονία!»

 

Cal Crutchlow: «Δεν έκανα και το καλύτερο ξεκίνημα στον εντός έδρας αγώνα και έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης ακόμα! Σήμερα το πρωί, στο βρεγμένο, δεν ένιωθα πολύ άβολα, αλλά περίμενα ότι θα ήμουν πιο γρήγορος μιας και είχα παλέψει για το βάθρο στο Le Mans. Το απόγευμα στο στεγνό, αντιμετώπισα πολλά προβλήματα, με την μοτοσυκλέτα να αποδεικνύεται δύσκολη στην οδήγηση. Ο δυνατός αέρας δυσκόλευε τα πράγματα και η νύχτα προβλέπεται μακριά, καθώς θα ελέγχουμε τα δεδομένα για να δούμε που μπορούμε να βελτιωθούμε. Δεν είμαι αρκετά γρήγορος, αλλά ξέρουμε ότι έχω περιθώρια βελτίωσης. Θα βγω δυνατά αύριο έξω και εύχομαι να δώσω ένα καλό σόου για τους Βρετανούς φιλάθλους, οι οποίοι θα έρθουν παρά τον άσχημο καιρό!»

 

Επόμενο άρθρο »

Road to London for Sic!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Χρειάζομαι χρόνο στο στεγνό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα