• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK Moto3 ΕΔ3: O Cortese στην κορυφή!
Βελτιωμένος ο Σίσσης, στην 19η θέση
Νέα 16/06/2012 - 13:32

Η βροχή που είχε προβλεφθεί για σήμερα δεν έχει κάνει – για την ώρα – την εμφάνισή της κι έτσι οι οδηγοί της μικρής κατηγορίας ολοκλήρωσαν τις ελεύθερες δοκιμές στο στεγνό. Ο Sandro Cortese ήταν ασυναγώνιστος και με 2.17.835 δεν άφησε περιθώρια σε κανέναν να τον εκθρονίσει από την πρώτη θέση. Μόλις 2/10 πίσω του ήταν ο Vinales, με τον Oliveira να πιάνει καλή απόδοση και να ολοκληρώνει στην 3η θέση, παρά την πτώση του 10 λεπτά πριν το τέλος!

 

Δυνατή εμφάνιση και από τον Masbou, ο οποίος ανέβηκε πολύ και πλασαρίστηκε στην 4η θέση της λίστας, λίγο πριν τις κατατακτήριες δοκιμές. Πίσω του ο Danny Kent, ο οποίος ψάχνει μια δυνατή εμφάνιση μπροστά στο κοινό του. Ο Rins κατέλαβε την 6η θέση, αν και όταν – στον τελευταίο του γύρο – πίεσε για κάτι καλύτερο, έπεσε… την ίδια μοίρα είχε και ο Louis Rossi, o οποίος φιγουράρει στην 7η θέση της λίστας, χάνοντας το μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας του.

 

Την έκπληξη έκανε ο Webb και σκαρφάλωσε στην 8η θέση, παίρνοντας μερίδιο χειροκροτημάτων από τους συμπατριώτες του στην εξέδρα. Ο Βρετανός της Mahindra Racing, άφησε πίσω του τον Fenati, με τον Salom να ολοκληρώνει την δεκάδα των πρώτων αναβατών!

 

Ο Θανάσης και οι μηχανικοί του έπιασαν δουλειά από χτες βράδυ, για να βελτιώσουν την μοτοσυκλέτα στο στεγνό και τα αποτελέσματα φάνηκαν ήδη από το πρωί σήμερα. Ο νεαρός αναβάτης της Red Bull KTM Ajo βελτίωσε αισθητά τον χρόνο του σε σύγκριση με τα δεύτερα ελεύθερα χτες και από 2.22 έπεσε στα 2.19! Τα σημάδια είναι ενθαρρυντικά αν και το πλασάρισμα του νεαρού στην κατάταξη δεν αφήνει πολλά περιθώρια για κάτι καλό… ο Θανάσης στον 10ο γύρο του κατάφερε να κάνει 2.19.907 και να ανέβει μέχρι και την 16η θέση, ωστόσο τελικά περιορίστηκε στην 19η… 

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος

 

Επόμενο άρθρο »

UK ΕΔ3: O Stoner σίφουνας με διαφορά 1ος

« Προηγούμενο άρθρο

Road to London for Sic!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα