• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK Moto3 KAT: Αξεπέραστος ο Vinales!
Προσπάθησε ο Σίσσης, τερμάτισε 15ος
Νέα 16/06/2012 - 17:40

Οι ισχυροί άνεμοι δυσκόλεψαν το έργο των αναβατών της μικρής κατηγορίας του Πρωταθλήματος στην πίστα του Silverstone, με τον MaverickVinales να παίρνει την pole position, μπροστά από τους Vazquez και Masbou. Η διαδικασία ξεκίνησε με μαύρα απειλητικά σύννεφα να κάνουν την εμφάνισή τους, ωστόσο η βροχή δεν ήρθε ποτέ και οι κατατακτήριες έγιναν στο στεγνό.

 

 Πίσω από την πρώτη τριάδα, βρέθηκε ο Cortese, ο οποίος μπλέχτηκε μπροστά από πολλούς αναβάτες στους τελευταίους του γύρους, όταν προσπαθούσε να πιέσει για κάτι καλύτερο… ο πρωτοπόρος στην βαθμολογία δεν φάνηκε καθόλου ικανοποιημένος με το τέλος των κατατακτηρίων. Στην συνέχεια ακολούθησε ο Danny Kent και ο Luis Salom… ο τελευταίος είχε βρεθεί στην 4η θέση αλλά ο χρόνος του ακυρώθηκε διότι είχε πλεονέκτημα βγαίνοντας εκτός πίστας.

 

Την τρίτη σειρά του grid θα συμπληρώσουν οι Rossi, ο βελτιωμένος σήμερα το απόγευμα Khairuddin και ο πολλά υποσχόμενος Romano Fenati. Τέλος, την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσε ο Alex Rins.

 

Ο Θανάσης Σίσσης θα ξεκινήσει τελευταίος στην 5η σειρά του grid. Ο Ελληνο-Αυστραλός οδηγός κατάφερε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την απόδοσή του στην στεγνό, σημειώνοντας στον προτελευταίο του γύρο 2.18.535 και ολοκληρώνοντας τις κατατακτήριες στην 15η θέση. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για τον νεαρό της Red Bull, ωστόσο τα δεδομένα θα αλλάξουν άρδην στην περίπτωση που ο αγώνας αύριο θα διεξαχθεί στο βρεγμένο! Ας μην ξεχνάμε την εκπληκτική του απόδοση την 1η ημέρα, όταν και ήταν δεύτερος στα ελεύθερα!

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

UK: O Bautista στην Pole Position!!!

« Προηγούμενο άρθρο

Εκτός ο Crutchlow από τις κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα