• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
1ο AEGEAN ENDURANCE PRACTICE
Στο KARTING CENTER ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ
Νέα 25/06/2012 - 00:33

Το καρτ, όπως είναι γνωστό , αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές αρκετών οδηγών MotoGP, έτσι νέα που αφορούν το χώρο, είναι καλοδεχούμενα στις σελίδες μας. 

 

Δελτίο Τύπου

 

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από την MARANELLO KART Hellas την Κυριακή 17/6 στο KARTING CENTER ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ το 1ο AEGEAN ENDURANCE PRACTICE 2012.

H πρωτότυπη δοκιμασία αντοχής διήρκησε 2 ώρες και νικήτρια ήταν η ομάδα που συμπλήρωσε τους περισσότερους γύρους.

Οι 22 οδηγοί διένυσαν συνολικά 1400 χιλιόμετρα με μέση ωριαία ταχύτητα 84km/h.

 

Μέγας χορηγός του event ήταν η AEGEAN OIL, η πιο δυναμική και ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία στην ελληνική αγορά πετρελαίου.

Η Κλινική ΡΕΑ, η πιο σύγχρονη Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική της Ελλάδας ανέλαβε την ιατρική υποστήριξη του event διαθέτοντας έναν γιατρό, έναν νοσοκόμο και ένα ασθενοφόρο. Η εταιρία ΛΟΥΞ, η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρία στον κλάδο των αναψυκτικών και χυμών δροσίζε ασταμάτητα όλους τους οδηγούς, τους μηχανικούς και τους θεατές καθ’όλη την διάρκεια του event.

 

Έκπληξη στο event η παρουσία του Έλληνα επαγγελματία οδηγού αγώνων ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, οδηγού στα DTM και πρωταθλητή ADAC MASTERS 2011, του Γερμανικού Πρωταθλήματος Αυτοκινήτων Τουρισμού. Ο Έλληνας πρωταθλητής μοίρασε αυτόγραφα, συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους και εξέφρασε την επιθυμία του να συμμετάσχει και στο επόμενο event της MARANELLO Hellas.

 

Μεγάλη νικήτρια της κατηγορίας TAG (αυτόματα) αλλά και Γενικής ήταν η ομάδα FOXY RUNNERS του Λαδά Θανάση και του Μαργαρίτη Αλέξανδρου που ολοκλήρωσαν 240 γύρους, δεύτερη η ομάδα ΧΟΝΤΡΟΣ & ΛΥΓΝΟΣ με τους Πατρινούς Δούβρη Χρήστο και Περώνη Κώστα με 207 γύρους και τρίτη η ομάδα ΚΟΝΤΟΣ & ΨΗΛΟΣ με τους Πατρινούς Κούγιας Τάσος και Τσιανίκα Πολύδωρα με 182 γύρους.

Στην κατηγορία SHIFTERS (6τάχυτα) νικήτρια ήτανε η ομάδα FRUIT BAT με τους Κατίκα Νεκτάριο και Λέντζο Δημήτρη που ολοκλήρωσαν 231 γύρους, δεύτερη η ομάδα Formula K Greece με τους Γριπιώτη Τάσο και Κοκκινίδη Γιώργο με 197 γύρους και τρίτη η ομάδα LILA PAUSE με τους Κουκουλέτα Βασίλη και Κωνσταντινέα Τάκη με 157 γύρους.

Στην κατηγορία HOBBIE νικήτρια ήτανε η ομάδα NINJA BOYS με τους Νικολούζο Αλέξανδρο και Πάνου Βαγγέλη και δεύτερη η ομάδα BIG JUNIORS με τον εκπληκτικό 12χρονο Παπαδάτο Γιώργο που ολοκλήρωσε μόνος του 129 γύρους.

 

Οδηγοί και θεατές έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την φιλοξενία της διοργάνωσης και το θέαμα που απόλαυσαν δίνοντας ραντεβού στα μέσα Ιουλίου για το επόμενο AEGEAN ENDURANCE PRACTICE.

 

Επόμενο άρθρο »

Del Torchio: H Ducati θα συνεχίσει να αγωνίζεται

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Θέλω να κερδίσω με την Ducati, τώρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα