• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lucchinelli: Rossi, μείνε στην Ducati αν την αγαπάς!
Και όχι επειδή δεν υπάρχει καλύτερη εναλλακτική!
Νέα 25/06/2012 - 15:50

Πέρα από τους Valentino Rossi, Nicky Hayden και Troy Bayliss, ο Marco Lucchinelli παραβρέθηκε και αυτός στην WDW 2012! Ο Ιταλός αναβάτης, ο πρώτος που κέρδισε με Ducati το 1988, στα SBK, έδωσε την δική του οπτική στο gpone.com για την Made in Italy φιέστα!

 

«Είναι πολύ ωραία να βλέπεις τόσους ανθρώπους μαζεμένους και να διασκεδάζουν! Η  Ducati είναι μια δεύτερη καριέρα για εμένα και αυτό το γεγονός είναι η απόδειξη ότι μπορείς να ξεφύγεις λίγο, με ασφάλεια όμως…! Μόνο η Ducati και η Harley έχουν κάτι αντίστοιχο στον κόσμο των μοτοσυκλετών»

 

Στην συνέχεια μίλησε για τον 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή… «Το MotoGP και τα SBK είναι δυο πολύ διαφορετικά Πρωταθλήματα», συνέχισε ο Marco«Τα GP είναι αυτά που είναι, διότι ο Valentinoείναι εκεί… το όνομά του έχει γράψει ιστορία και αυτή η περιπέτεια με την Ducati μπορεί να είναι το τελευταίο κεφάλαιο, έτσι ελπίζω να μείνει… Αλλά μόνο αν υπάρχει ακόμα αγάπη μεταξύ τους και όχι επειδή αδυνατεί να βρει άλλη ομάδα…»

 

«Μετά από 2 χρόνια, τα πράγματα έχουν γίνει ακόμα πιο δύσκολα. Υπάρχει ξεκάθαρα πρόβλημα. Ωστόσο η Ducati δεν είναι κακή μοτοσυκλέτα, όπως ισχυρίζονται ορισμένοι. Στο Silverstone, ο Hayden θα την έβαζε, παραλίγο, στην pole, όταν έπεσε…»

 

Σ’ αυτό το σημείο, ο Luchinelli πρόσφερε μια συμβουλή: «Χρειάζεται μεγαλύτερη πεποίθηση και θέληση να αφήσουν το παρελθόν πίσω τους. Πέρασα μια παρόμοια περίοδο, όταν έφυγα από την Honda για την Cagiva, το 1984. Βρισκόμουν – στην καλύτερη των περιπτώσεων – στην 6η θέση και εδώ στο Misano, αποφάσισα να φύγω… χρειάζεται κουράγιο για να βρεις την σωστή απόφαση…»

 

Επόμενο άρθρο »

Piaggio Zip SP 70 vs Yamaha TMax!

« Προηγούμενο άρθρο

Το Βρετανικό GP…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα