• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suzuki και BMW στο MotoGP;
Ενδεχομένως να δώσουν το παρόν το 2014!
Νέα 26/06/2012 - 09:37

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Πρωτάθλημα MotoGP είναι γνωστές εδώ και αρκετό καιρό, με την οικονομική κρίση να μην έχει αφήσει ανεπηρέαστο το μεγαλύτερο θεσμό αγώνων μοτοσυκλέτας στον κόσμο.

 

Στην μεγάλη κατηγορία έχουν απομείνει μόνον 3 εργοστάσια, για να διατηρούν την τεχνολογική εξέλιξη σε υψηλό επίπεδο, ενώ οι χορηγοί είναι είδος προς εξαφάνιση, αφού ηχηρά ονόματα, όπως αυτό της Yamaha που έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο φέτος, αδυνατούν να βρουν οικονομική υποστήριξη. Ωστόσο δεν είναι τα πάντα σκοτεινά και απαισιόδοξα στο paddock, διότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Πρωτάθλημα η Suzuki και μαζί της να μπει στην γραμμή εκκίνησης και η BMW! Βέβαια, μια τέτοια εξέλιξη δεν θα λάβει χώρα παρά μόνον σε 2 χρόνια από τώρα, το 2014…

 

Η Suzukiμπορεί να έκλεισε την MotoGP ομάδα της στο τέλος της περασμένης σεζόν, ωστόσο τα νέα από την εν λόγω εταιρεία είναι ευχάριστα, καθώς φημολογείται ότι εξελίσσει στην Ιαπωνία μια νέα αγωνιστική μοτοσυκλέτα! Παράλληλα, η BMW, ο γερμανικός κολοσσός, έχει προβεί σε μια σειρά ενεργειών – όπως την πρόσληψη του πρώην μηχανικού της Suzuki, Tom OKane και άλλων –  που δείχνουν ξεκάθαρα ότι σχεδιάζει να έχει την δική της πρωτότυπη στο gridτης μεγάλης κατηγορίας!

 

Επόμενο άρθρο »

Video: Cal Crutchlow

« Προηγούμενο άρθρο

Piaggio Zip SP 70 vs Yamaha TMax!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα