• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Όλα είναι εναντίον μας!
Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην συνέντευξη τύπου
Νέα 27/06/2012 - 22:40

Ο Casey Stoner είναι πίσω 25 βαθμούς από τον Lorenzo και βασικός του στόχος - στην προσπάθεια που κάνει για να υπερασπιστεί τον τίτλο του - είναι να μειώσει την διαφορά και να μπει και πάλι δυναμικά στο παιχνίδι του τίτλου! Στην σημερινή συνέντευξη τύπου, ο Αυστραλός Πρωταθλητής, δήλωσε: "Οι τελευταίοι αγώνες μας ήταν δύσκολοι, τα πράγματα δεν πήγαν σύμφωνα με το πλάνο και παρά το ότι δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις, δεν φέραμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σε γενικές γραμμές δεν πρέπει να έχουμε παράπονα, είμαστε ακόμα στο βάθρο, παίρνουμε ακόμα αρκετούς βαθμούς, εκτός από μια περίπτωση. Πάντως τα πράγματα είναι δύσκολα στο δεύτερο μισό της σεζόν... πρέπει απλά να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και να είμαστε πιο άνετοι πάνω στην μοτοσυκλέτα!"

 

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του 7ου γύρου στην Ολλανδία, ο Αυστραλός συνεχίζει να προβληματίζεται με το chattering... "Το πρώτο και κύριο πρόβλημά μας είναι το chattering και παρά το ότι βελτιώσαμε το πρόβλημα στο πίσω μέρος - αφού κατανοήσαμε τι το προκαλούσε - τώρα τα πράγματα με το νέο μπροστινό ελαστικό έγιναν ακόμα χειρότερα! Κάθε ενέργεια της Bridgestone μας δημιουργεί περισσότερα προβλήματα! Ωστόσο αυτό κάνει την πρόκληση ακόμα μεγαλύτερη και αν καταφέρουμε να διατηρηθούμε σε τροχιά τίτλου μέχρι το τέλος, αυτό θα είναι πολύ μεγάλο κατόρθωμα, διότι όλα φαίνεται ότι είναι εναντίον μας για την ώρα!"

 

Στην συνέχεια, ο Cal Crutchlow της Yamaha, αφού ξεκούρασε το τραυματισμένο του πόδι για 2 εβδομάδες, δήλωσε: "Συνέρχομαι σιγά-σιγά και το πρήξιμο έχει υποχωρήσει. Ευτυχώς δεν χρειάστηκα να μπω σε χειρουργείο... όπως - όμως - είδατε και στο Silverstone, ο τραυματισμός δεν με εμπόδισε ιδιαίτερα στον αγώνα, πάντως με πονάει ακόμα όταν το πατάω" Όσο για τα ιατρικά τεστ που έπρεπε ο Βρετανός να περάσει πριν τον αγώνα; "Δεν ήταν ωραία... με έκαναν να τρέχω 4 φορές το μέγεθος ενός δωματίου και δεν μιλάμε για τρέξιμο ακριβώς αλλά για κουτσό! Νομίζω όμως ότι σωστά έπραξαν. Οι γιατροί έκαναν φανταστική δουλειά. Η κύρια μέριμνα ήταν για τους υπόλοιπους αναβάτες, σε περίπτωση που δεν θα μπορούσα να τρέξω εκτός πίστας σε μια ενδεχόμενη πτώση" Τέλος, μίλησε και για το μέλλον του: "Θα βάλω τα δυνατά μου για το καλύτερο δυνατό με την YamahaTech 3", ήταν η σύντομη απάντησή του...!

 

Ο Nicky Hayden, δήλωσε μεγάλος οπαδός της συγκεκριμένης πίστας, στην οποία είχε κερδίσει το 2006! "Οπωσδήποτε έχω καλές αναμνήσεις εδώ. Η πίστα αυτή είναι καλή για έμένα, το 2006 βγήκα πρώτος ενώ και με την Ducati τα αποτελέσματα είναι καλά. Πάντως η σεζόν δεν είναι εύκολη, κάθε φορά που δείχνουμε έτοιμοι να ορθώσουμε ανάστημα, τα υπόλοιπα παιδιά δεν μας αφήνουν... στο Silverstone, μέχρι να φθαρεί το ελαστικό μας, είχα βρει πολύ καλό ρυθμό και ήμουν πολύ γρήγορος με την Ducati μου εδώ και αρκετό καιρό! Χρειαζόμαστε την πρόσφυση και όταν την χάνουμε, δυσκολευόμαστε πιο πολύ σε σχέση με τους άλλους..."

 

Η Ducati έχει ανακοινώσει μια ριζοσπαστική αναβάθμιση για την Laguna Seca, ωστόσο ο Αμερικανός ήταν συγκρατημένος στις δηλώσεις του. "Ίσως έχουμε μερικές αναβαθμίσεις για την Laguna, αλλά δεν ξέρω σίγουρα αν μιλάμε για νέα μοτοσυκλέτα ή νέο κινητήρα. Ίσως έχουμε νέα πράγματα και στο τεστ στο Mugello, αλλά δεν θα έχουμε μια τελείως διαφορετική μοτοσυκλέτα... πρέπει να δουλέψουμε με ό,τι έχουμε!"

 

Οι τρεις συνεχόμενοι αγώνες, αποτελούν μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τον Ben Spies να αφήσει πίσω του το άσχημο φετινό του ξεκίνημα. "Δεν είχαμε μόνο κακοτυχία μέχρι τώρα, είναι όλα τα μικρά πράγματα που μας συμβαίνουν, αλλά έτσι έχει το πράγμα... πρέπει να θυμίζεις συνέχεια στον εαυτό σου ότι τα πράγματα δεν πάνε πάντοτε όπως τα θέλεις! Στο Silverstone τα πήγαμε καλά και τώρα είμαστε εδώ, σε μια από τις αγαπημένες μου πίστες!"

 

Όσο για το μέλλον του και το που θα βρίσκεται την νέα χρονιά: "Έτσι είναι οι αγώνες... ιδιαίτερα από την στιγμή που ο Jorge ανανέωσε, όλοι είναι σε αναβρασμό... πρέπει να ανησυχώ για εμένα, την μοτοσυκλέτα μου και τα αποτελέσματα, αυτό μόνο μπορώ να κάνω!"

 

"Συγγνώμη για τα αγγλικά μου, ωστόσο βελτιώνομαι όπως και η μοτοσυκλέτα μου!", αστειεύτηκε στις δηλώσεις του ο αναβάτης της San Carlo Honda Gresini, Michele Pirro! "Η αρχή για εμάς ήταν δύσκολη, καθώς κάναμε μόνο ένα τεστ στην Jerez. Οι δυο πρώτοι αγώνες ήταν δύσκολοι, στην συνέχεια όμως βελτιωθήκαμε και στους τελευταίους αγώνες τερματίσαμε πολύ κοντά στις ART. Μου αρέσει αυτή η πίστα και γνωρίζω ότι δεν είναι εύκολο να κοντράρεις τις πρωτότυπες, έτσι στόχος μου είναι να βγω η καλύτερη CRT!"

 

Επόμενο άρθρο »

Περικοπές στην αμοιβή του Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

H NGM αλλάζει από Suter σε FTR!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα