• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto3, ΕΔ1: Οδηγεί ο Cortese!
Πολύ καλή παρουσία του Σίσση, 10ος!
Νέα 28/06/2012 - 11:43

Τα πρώτα ελεύθερα διεξήχθησαν στο στεγνό, με τον ήλιο να υποδέχεται τους αναβάτες της μικρής κατηγορίας και τον Sandro Cortese – στον τελευταίο του γύρο – να παίρνει την πρώτη θέση σήμερα το πρωί, με χρόνο 1.45.455! Ο δεύτερος Danny Kent, κυνήγησε τον πρωτοπόρο μένοντας πίσω του για μόλις 4/10, ενώ ο Alberto Moncayo έμεινε για λίγο στην τρίτη θέση, όντας μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον καλύτερο χρόνο του Γερμανού.

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Maverick Vinales, ήταν πολύ γρήγορος σε όλη την διαδικασία, ωστόσο παρεμποδίστηκε προς το τέλος, όταν έκανε τους γρήγορους γύρους του, και έμεινε 4ος με 1.45.938. Ο Vazquez έφερε την μοτοσυκλέτα του στην 5η θέση, μπροστά από τον Antonelli, ο οποίος έμεινε σχεδόν 9/10 από την κορυφή. Ο Luis Salom ήταν 7ος ταχύτερος και οπωσδήποτε θα θέλει να ανεβάσει την απόδοσή του για να διεκδικήσει κάτι καλό στην Ολλανδία.

 

Την έκπληξη της ημέρας έκανε ο αναβάτης της Technomag, Alan Techer, ο οποίος πλασαρίστηκε στην 8η θέση, μπροστά από τον Hector Faubel. Ο Σίσσης έδειξε καλά στοιχεία στην ιστορική πίστα του Assen και στα πρώτα ελεύθερα κατάφερε να μπει στην πρώτη δεκάδα αναβατών! Ο καλύτερος γύρος του νεαρού ήταν ο 17ος με χρόνο 1.46.553, μένοντας 1.1 δευτερόλεπτα πίσω από τον Cortese. Ελπιδοφόρο ξεκίνημα λοιπόν, για τον Θανάση, ο οποίος άφησε πίσω του τόσο τον Khairuddin, όσο και τον νεαρό Ιταλό, Romano Fenati.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος

 

Επόμενο άρθρο »

Video: Diavel Drag Race!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ο Ezpeleta ξέρει πιο πολλά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα