• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen ΕΔ3: Εντυπωσιακός ο Pedrosa
H βροχή διέκοψε τις δοκιμές, ο Stoner έπεσε!
Νέα 29/06/2012 - 12:29

Την ώρα που οι οδηγοί του MotoGP συμπλήρωσαν τον 3ο τους γύρο στο ξεκίνημα των 45' λεπτών που διαρκούν οι Ελεύθερες Δοκιμές 3, η βροχή άρχισε να πέφτει στην πίστα και ενώ οι κριτές είχαν σηκώσει τις σχετικές προειδοποιητικές σημαίες, ο Casey Stoner έπεσε από τα κρύα ελαστικά του και αρχικά φάνηκε ότι μπορεί να κτύπησε πολύ. Ευτυχώς για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της χρονιάς που πέρασε, τα κτυπήματά του ήταν σχετικά ελαφριά και στα τελευταία 7' λεπτά ξαναμπήκε στην πίστα και μάλιστα σημείωσε τον 6ο ταχύτερο γύρο. 

Ο ομόσταυλός του Dani Pedrosa έδειχνε φοβερό πείσμα και κατάφερε με μια σειρά γρήγορων γύρων να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:34.522 που είναι μάλιστα ο ταχύτερος γύρος που έχει γίνει στη νέα – όπως θεωρείται από φέτος – διαδρομή της πίστας.

Ο Jorge Lorenzo τον ακολούθησε με 0.161 του δευτερολέπτου διαφορά, ενώ και σήμερα ο Alvaro Bautista επιβεβαίωσε το σωστό δρόμο που έχει πάρει η ομάδα του στο στήσιμο της Honda RC213V, πετυχαίνοντας τον 3ο χρόνο.

 

Ο φοβερός “'Αγγλος ασθενής”, ο Cal Crutchlow βρέθηκε μπροστά από τον ομόσταυλό του Andrea Dovizioso στην 4η θέση.

Στο στρατόπεδο της Ducati o Nicky Hayden ήταν και πάλι ο γρηγορότερος, αλλά αυτή τη φορά 0.906 του δευτερολέπτου πίσω από τον πρώτο και όχι ένα μόλις δέκατο που ήταν χθες.

Ο Barbera τον ακολούθησε στην 9η θέση, τη στιγμή που ο Rossi έμεινε 11ος, με πολύ μεγάλη διαφορά 1.944 πίσω από τον Pedrosa.

O Aleix Espargaro ήταν και σήμερα ο ταχύτερος από τις CRT μοτοσυκλέτες, με την Aprilia ART να υστερεί 21.5 χλμ/ώρα σε τελική, σε σχέση με την Yamaha M1 της Tech 3, με την οποία ο Dovizioso έγραψε 307.9 χλμ/ώρα

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τους χρόνους και τις τελικές, στο συνοδευτικό αρχείο.

Επόμενο άρθρο »

Τέλος ο Bayliss από την Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Το γρηγορότερο φίδι του κόσμου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα