• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto2, ΕΔ3: Άπιαστος ο Espargaro!
O Corsi 2ος στην 4η θέση ο Marquez!
Νέα 29/06/2012 - 14:03

Mετά την δυνατή βροχή που έπεσε στα ελεύθερα της μεγάλης κατηγορίας, ο καιρός έκανε το χατίρι στους αναβάτες της Moto2 και τα τρίτα ελεύθερα διεξήχθησαν στο στεγνό. Στα αποτελέσματα, ο ασυναγώνιστος Espargaro βρέθηκε για μια ακόμη φορά στην πρώτη θέση, με χρόνο 1.37.919, και εκτός αλλαγής του καιρού αργότερα, είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την pole position!


Την έκπληξη έκανε ο Simone Corsi, ο οποίος βρέθηκε στην 2η θέση και δείχνει βελτιωμένος σε κάθε διαδικασία. Άφησε πίσω του, στην 3η θέση, τον πολύ καλό Redding, ο οποίος έσωσε ωραία ένα πέσιμο προς το τέλος! Παρά την πτώση του στην αρχή της διαφικασίας ο Marc Marquez κατάφερε να επανέλθει δριμύτερος και να σημειώσει τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, αν και έμεινε πίσω πάνω από 6/10 από τον συμπατριώτη του στην κορυφή.

 

Πολύ κοντά στον Marquez ήταν ο Luthi, στην 5η θέση, ενώ ο Iannone έμεινε 6ος αφού ήταν ο μόνος από τους αναβάτες που δεν κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του από χτες. Ο Bradley Smith, ο οποίος έδειξε καλά σημάδια στο Silverstone, ήταν ο 7ος πιο γρήγορος το πρωί, ξεπερνώντας τόσο τον De Angelis, όσο και τον Claudio Corti. Την δεκάδα συμπλήρωσε ο ομόσταυλος του Redding, Mika Kallio.

 

Να σημειώσουμε ότι πέραν του Marquez, πτώσεις είχαμε και από την Elena Rosell (έχασε το μπροστινό) και τον Zarco, χωρίς περαιτέρω συνέπειες για τους οδηγούς.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι χρόνοι στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto3, KAT: Την pole o Cortese!

« Προηγούμενο άρθρο

Τέλος ο Bayliss από την Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα