• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φανταστικές κατατακτήριες για Stoner-Pedrosa!
Στην πρώτη σειρά το δίδυμο της Honda!
Νέα 29/06/2012 - 22:21

Με τις θέσεις της αυριανής θέσης εκκίνησης να αποφασίζονται - ελέω καιρού - στους τελευταίους γύρους, ο Casey Stoner έκανε πραγματικά φανταστική δουλειά, ξεπερνώντας την πρωινή του σφοδρή πτώση, και ενώ ήταν 9ος με μόλις 6 λεπτά να παραμένουν για το τέλος, έκανε έναν εκπληκτικό γύρο για να πάρει την τρίτη του, φέτος, pole position...!

 

"Σήμερα το πρωί είχα πιθανότατα μια από τις χειρότερες πτώσεις μου!" παραδέχτηκε ο Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής "Πραγματικά με πήρε και με σήκωσε...! χτύπησα στο κεφάλι, στον λαιμό, στον καρπό, στο γόνατο και στον ώμο.... ήταν πολύ άσχημη σίγουρα...! Η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά, ακόμα και όταν δεν οδηγούσα σύμφωνα με τις πραγματικές μου δυνατότητες, ή της μοτοσυκλέτας, και δεν τα παράτησαν όταν δυσκολευόμασταν να κάνουμε το πίσω ελαστικό να δουλέψει. Στην συνέχεια, όταν βγήκαμε με το μαλακό ελαστικό - για πρώτη φορά μετά τα πρώτα ελεύθερα - ένιωσα καλύτερα στην μοτοσυκλέτα και κατάφερα να κάνω έναν φανταστικό γύρο και να πάρουμε την pole" Βέβαια, ο έμπειρος Αυστραλός δεν παρέλειψε να μιλήσει για αυτό που πραγματικά μετράει: τον ρυθμό αγώνα, εκεί όπου δείχνει να υστερεί... "Όσο για τον ρυθμό αγώνα, δυσκολευόμαστε και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό και να πάρουμε μερικές αποφάσεις πριν τον αγώνα!"

 

O Pedrosa, ο οποίος ήταν μπροστά στους χρόνους όταν σταμάτησε η διαδικασία λόγω βροχής, έχασε την ευκαιρία να πάρει την pole, όταν ανοίχτηκε στον τελευταίο του γύρο. Ολοκλήρωσε στην δεύτερη θέση, σχεδόν 1/10 μόνο από τον Stoner!

 

"Είμαι χαρούμενος με τις κατατακτήριες, κάναμε πολύ καλή δουλειά αν και χάσαμε την pole στο τέλος. Ο στόχος ήταν να βρεθούμε στην μπροστινή σειρά, διότι η πρώτη στροφή είναι πολύ κλειστή και σφιχτή... νομίζω ότι κάναμε τα πάντα καλά! Φαίνεται ότι το μαλακό ελαστικό σου δίνει μεγάλες δυνατότητες, αλλά δεν είμαστε 100% σίγουροι για το πως θα συμπεριφερθεί σε συνθήκες αγώνα, ιδιαίτερα η αριστερή του πλευρά, που είναι πιο μαλακή. Εδώ είναι σημαντικό να είσαι σταθερός στην έξοδο των στροφών, κάτι που πετυχαίνεις με το σκληρό ελαστικό... έτσι αυτό που μας μένει είναι να περιμένουμε να δούμε τις καιρικές συνθήκες αύριο και να κάνουμε ό,τι καλύτερο στον αγώνα!"

 

Επόμενο άρθρο »

Vale: οι φωτο που του άρεσαν στο Assen

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν ανησυχεί για αύριο ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα