• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Νιώθω σαν να κέρδισα!
Είχα ρυθμό για βάθρο, παραδέχεται ο Crutchlow!
Νέα 02/07/2012 - 11:04

Η ομάδα της Monster Yamaha Tech 3 πανηγύρισε ακόμα ένα φανταστικό βάθρο στην ιστορική πίστα του Assen, μετά τον εκπληκτικό αγώνα του Dovizioso, ο οποίος ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, μπροστά σε περίπου 90.000 κόσμο! Ο Ιταλός κέρδισε το δεύτερό του βάθρο, στους τρεις τελευταίους αγώνες, μετά από μια ωραία μάχη ενάντια στον Ben Spies στον τελευταίο γύρο! Ο Dovi περίμενε μέχρι το τέλος για να περάσει τον Τεξανό με μια εξαιρετική κίνηση, που του εξασφάλισε πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια!

 

«Το να ανεβούμε στο βάθρο, είναι σαν νίκη για εμάς! Ήταν μια ακόμα εκπληκτική ημέρα για εμένα και για την Monster Yamaha Tech 3! Αυτό το βάθρο αποκτά ιδιαίτερη σημασία, διότι δεν τα πήγαινα καλά στην συγκεκριμένη πίστα, όμως με την M1 ένιωθα πολύ πιο άνετα! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μηχανικούς μου, επειδή για μια ακόμη φορά έκαναν τρομερή δουλειά! Δουλεύουμε πολύ για να είμαστε ανταγωνιστικοί και η στρατηγική μας πραγματικά αποδίδει, διότι στους τελευταίους 4 αγώνες παλεύω για μια θέση στο βάθρο!»

 

Ηρωικός για μια ακόμη φορά… ο λόγος για τον Cal Crutchlow, ο οποίος κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση, αψηφώντας τον πόνο στον σπασμένο του αστράγαλο και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε τελευταίος μετά το περιστατικό στην πρώτη στροφή με τον Bautista και τον Lorenzo.

 

«Για μια ακόμη φορά θα μιλήσω υποθετικά για το τι θα μπορούσε να γίνει… διότι χωρίς το περιστατικό στην πρώτη στροφή, θεωρώ ότι είχα τον ρυθμό για να ανέβω στο βάθρο σήμερα! Στην πραγματικότητα ήμουν τυχερός που δεν παρασύρθηκα κι εγώ, όμως βγήκα εκτός πίστας και βρέθηκα τελευταίος. Χάρηκα που ο Jorge δεν χτύπησε σοβαρά, διότι η δουλειά που έχει κάνει φέτος στην Yamaha είναι φοβερή και δεν θα του άξιζε κάτι τέτοιο. Ο Alvaro ήταν υπερβολικά γρήγορος και ξέρω ότι δεν το έκανε επίτηδες, όμως πρέπει να είσαι λογικός όταν φρενάρεις από τόσο μεγάλη ταχύτητα σε μια τόσο κλειστή στροφή. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα έπρεπε να ήμουν στην μάχη για το βάθρο με τον Andrea και τον Ben. Ωστόσο δεν μπορώ να είμαι πολύ απογοητευμένος, δεδομένου του πόνου στον αστράγαλο που είναι ακόμα έντονος και του ότι κατάφερα από τελευταίος να βρεθώ στην 5η θέση. Άλλωστε, φεύγω από εδώ ευρισκόμενος ακόμα στην 4η θέση της βαθμολογίας και αυτό είναι πολύ σημαντικό!»

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Βίντεο από τους αγώνες!

« Προηγούμενο άρθρο

Διάστρεμμα ποδοκνημικής ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα