• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Είμαι μάνατζερ του εαυτού μου!
Έδιωξε τον μέχρι πρότινος μάνατζέρ του, Marcos Hirsch
Νέα 02/07/2012 - 12:35

Ο Jorge Lorenzo περνάει δύσκολες ώρες μετά την πτώση του στην πίστα της Ολλανδίας που του στοίχισε όχι μόνο σημαντικούς βαθμούς για την συνέχεια, αλλά και παραλίγο να του σπάσει κόκκαλο και να τον αφήσει εκτός για ικανό διάστημα ώστε να χάσει επαφή με τον Stoner!

 

Σημαντικές ήταν – όμως – και οι εξελίξεις εκτός πίστας, με τον Lorenzo να αποφασίζει να διώξει τον μάνατζέρ του, Marcos Hirsch (o μεγαλόσωμος τύπος στην δεύτερη φωτό!). «Δεν υπήρχε κάποια διαφορά μεταξύ μας και παραμένουμε καλοί φίλοι», τόνισε ο Jorge «Ένιωσα απλά ότι είχε έρθει η ώρα για μια αλλαγή. Ο Marcos δεν είχε ξεκινήσει σαν μάνατζερ, αλλά ως αθλητικός γυμναστής. Ωστόσο με βοήθησε πολύ από προσωπικής απόψεως…»

 

Εμείς να σημειώσουμε ότι πρέπει κάτι να έγινε στην διάρκεια των διαπραγματεύσεων μεταξύ HondaYamaha, διαπραγματεύσεις που – όπως είχαμε γράψει ήδη από τις χειμερινές δοκιμές στην Jerez – είχε αναλάβει ο Hirsch! Από την πλευρά του, ο Jorge ήταν κατηγορηματικός και αρνήθηκε έντονα ότι υπήρχε κάποια διαφωνία «Είναι τελείως ανυπόστατες αυτές οι φήμες! Σκεφτόμουν για αρκετούς μήνες αυτήν την απόφαση. Ωστόσο, θεωρώ άδικο που ο Marcos δεν είχε την ευκαιρία να κάνει τις διαπραγματεύσεις με την Yamaha. Γνώριζα για τις προσφορές στο τραπέζι και ανά πάσα στιγμή μπορούσα να διαλέξω ελεύθερα που θα πήγαινα. Αυτές οι φήμες είναι τελείως ψεύτικες και σιχαίνομαι τα ψέματα!»

 

Πλέον, δίπλα στον Lorenzo θα είναι ο Albert Valera (στην κεντρική φωτό με τον Jorge) ο οποίος θα βοηθήσει τον Ισπανό μόνον σε ό,τι έχει να κάνει με τους προσωπικούς του χορηγούς. Την προπόνηση του Lorenzo θα αναλάβει ο Javi Mendez, με τον άσο της Yamaha να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον βοηθά σ’ αυτό το κομμάτι και ο Hirsch. Το καλύτερο το άφησε για το τέλος: «Θα είμαι περισσότερο μάνατζερ του εαυτού μου!»

 

Επόμενο άρθρο »

Οι τρύπες στο ελαστικό του Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Βίντεο από τους αγώνες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα