• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Ξεκινάμε από την αρχή!
Επιτέλους τέλος στην κακοτυχία, ζητά ο Spies!
Νέα 04/07/2012 - 11:16

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Jorge Lorenzo, απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή, με τον Casey Stoner να εκμεταλλεύεται την κατάσταση στο Assen και να συντρίβει με μιας την διαφορά 25 βαθμών που είχε χτίσει ο Ισπανός. Ο τελευταίος, ο οποίος “κληρονόμησε” ένα διάστρεμμα μετά το ολέθριο λάθος του Bautista, θα προσπαθήσει στην Γερμανία να αντισταθμίσει την κατάσταση. Βέβαια, η παράδοση δεν είναι με τον άσο της Yamaha, αφού δεν έχει κερδίσει ακόμα στην συγκεκριμένη πίστα! Εν τούτοις, για τρεις συνεχόμενους αγώνες έχει κατορθώσει να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου...

 

«Το Assen ήταν σκέτη καταστροφή για εμάς…» δήλωσε απογοητευμένος ο Lorenzo «… δουλέψαμε πολύ σκληρά για να χτίσουμε την διαφορά μας στην βαθμολογία, την οποία χάσαμε στην πρώτη στροφή… Τέλος πάντων, τώρα ξεκινάμε από την αρχή με τους ίδιους βαθμούς με τον Stoner. Δεν έχω κερδίσει στο Sachsenring, αλλά έχω δώσει ωραίες μάχες εκεί και πάντοτε είμαι στο βάθρο! Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό το Σ/Κ και ει δυνατόν, να παλέψουμε για την νίκη! Ο αστράγαλός μου πονάει λίγο, αλλά ευτυχώς δεν έχει σπάσει τίποτα!»

 

Ο Spies ευελπιστεί ότι η κακοτυχία του θα λάβει επιτέλους τέλος! Ο Αμερικανός της Yamaha είχε πολύ καλή απόδοση στους δυο προηγούμενους αγώνες, ωστόσο στο Assen τα προβλήματα επέστρεψαν με την μορφή των καταστραμμένων ελαστικών. Το 2010 ο Spies ήταν 10ος στην Γερμανία, ενώ πέρυσι τερμάτισε στην 5η θέση!

 

«Πραγματικά ελπίζουμε η κακοτυχία μας να λάβει τέλος και να δείξουμε τις αληθινές μας δυνατότητες αυτό το Σ/Κ. Έχω εμπιστοσύνη στην μοτοσυκλέτα και η ομάδα μου έχει δώσει ένα εξαιρετικό στήσιμο, έτσι ξέρουμε ότι μπορούμε να παλέψουμε για τις θέσεις μπροστά! Ένα Σ/Κ χωρίς κανένα πρόβλημα θα ήταν τέλειο, ώστε να εστιάσουμε μόνο στην οδήγηση της μοτοσυκλέτας!»

 

Επόμενο άρθρο »

Assen: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 2

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 1

Χορηγοί