• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: Τα υπέρ και τα κατά!
Τι μας άρεσε και τι όχι στην πίστα της Ολλανδίας!
Νέα 04/07/2012 - 15:47

Στον μοναδικό αγώνα που διεξάγεται Σάββατο, στην πίστα του Assen, ο Casey Stoner ήταν ασυγκράτητος και δεν επέτρεψε σε κανέναν να αμφισβητήσει την ανωτερότητά του! Ο Αυστραλός δεν είχε αντίπαλο στον διάρκειας 26 γύρων αγώνα, με τον Pedrosa να ακολουθεί και να τερματίζει στην, γνωστή του πια, 2η θέση... ο μοναδικός που θα μπορούσε να τον «κατεβάσει» από το πρώτο σκαλί του βάθρου, ο Lorenzo, δεν είχε την τύχη με το μέρος του, ή καλύτερα, δεν είχε τον… Bautista με το μέρος του! Έξω λοιπόν ο Ισπανός και τα πανηγύρια επέστρεψαν στην ομάδα της Honda! O τρίτος κατασκευαστής της παρέας, η Ducati, είδε και πάλι το μεγάλο της όνομα τον Vale, να ξεσπαθώνει και να την κατηγορεί, επιβεβαιώνοντας έστω και έμμεσα, ότι πρέπει να γίνει ένα μικρό θαύμα (λέγε με νέο κινητήρα) για να μείνει ο “Γιατρός” και του χρόνου στο Borgo Panigale!

 

Στα συν του αγώνα η αδάμαστη αποφασιστικότητα του Casey Stoner! «Αφού περπατάω, αυτό σημαίνει ότι είμαι καλά. Δεν χρειάζομαι κανέναν γιατρό για να μου το πει…!», δήλωσε ο σκληροτράχηλος Αυστραλός μετά την πτώση του και το απέδειξε περίτρανα την ημέρα του αγώνα! Επίσης, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε την πολύ καλή παρουσία του Crutchlow! Ο Βρετανός αναβάτης της Tech 3 είναι σε εξαιρετική κατάσταση και οπωσδήποτε – με την συνολική μέχρι τώρα παρουσία του στο Πρωτάθλημα – θα πονοκεφαλιάζει πολλούς μάνατζερ για το μέλλον…!

 

Στα κατά τα ελαστικά της Bridgestone και η κατάστασή τους όπως ξεκάθαρα φάνηκε και στις φωτό που ανεβάσαμε πριν λίγες ημέρες… η σχέση Vale-Ducati δείχνει αδύναμη, όσο και αν ο πρώτος προσπάθησε να σώσει την κατάσταση μετά τις νέες δηλώσεις του στο Assen: «Απλά έδωσα μια συμβουλή», είπε ο Rossi «… αυτό δεν αποτελεί απόδειξη χωρισμού…» Στα πυρά του Colin Edwards βρέθηκε το πλαίσιο της Suter! Ο Τεξανός – σε ανεπίσημες δηλώσεις του – μίλησε με πολύ άσχημο τρόπο για την μοτοσυκλέτα του… «είναι σκ…!» ξεστόμισε ο αυθόρμητος Colin! Από την άλλη, με διόλου κολακευτικά σχόλια μίλησε ο Crutchlow για τον Bautista, μετά το περιστατικό στην πρώτη στροφή… «είναι ηλίθιος…!» είπε ο Cal και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα διαδραματιστεί την επόμενη φορά που θα συναντηθούν στο paddock!

 

Απογοήτευση – για μια ακόμα φορά – ο Dani Pedrosa… υποτονικός ο Ισπανός, φαίνεται ότι δεν μπορεί να αντιδράσει, κάθε φορά που ανεβάζει στροφές ο ομόσταυλός του… χρειάζεται περισσότερη ψυχή, αν θέλει του χρόνου να κερδίζει τον Lorenzo! Στα λάθη, αναμφίβολα φιγουράρει ο Alvaro Bautista… ο Ισπανός έκανε μια κίνηση που θύμιζε περισσότερο καμικάζι και όχι οδηγό αγώνων και παρέσυρε το νούμερο 1 στην βαθμολογία… «τον είδα τι έκανε και αναρωτήθηκα πόσους θα έπαιρνε μαζί του…!», δήλωσε ο Rossi για το συμβάν... ευτυχώς μόνον ένα αυτήν την φορά… ασυγχώρητο λάθος και για τους Luthi και Espargaro στην μεσαία κατηγορία του Πρωταθλήματος, όταν αγωνίζεσαι για τον τίτλο και έχεις για αντίπαλο τον Marquez, τέτοια λάθη πονάνε…

 

Τέλος, στην κατηγορία “σας το είπα!”, έχουμε τον Dovi να δηλώνει σίγουρος ότι «κανείς δεν θα χρησιμοποιήσει τα μαλακά ελαστικά στον αγώνα, θα ήταν λάθος»… βέβαια οι δυο πρώτοι φόρεσαν ακριβώς αυτά και άφησαν στην 3η θέση τον Ιταλό…!

 

 

 


Εμπνευσμένο από το κείμενο του Matteo Aglio στο gpone.com

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Θα δούμε που βρισκόμαστε!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Honda στο Ράλι Ντακάρ 2013!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα