• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βάζει ψηλά τον πήχη ο Hayden!
«Θέλω το καλύτερο φετινό μας αποτέλεσμα στο Sachsenring!»
Νέα 05/07/2012 - 09:55

O Nicky Hayden, το μέλλον του οποίου στην Ducati είναι αβέβαιο μετά και το έντονο ενδιαφέρον της εργοστασιακής ομάδας για τον Cal Crutchlow, θέλει να πετύχει το καλύτερό του αποτέλεσμα στην Γερμανία! Ο Αμερικανός έχει – μέχρι στιγμής – τερματίσει έκτος 3 φορές και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, μόλις 2 βαθμούς πίσω από τον ομόσταυλό του, Valentino Rossi.

 

Η παράδοση του Nicky στο Sachsenring είναι ιδιαίτερα θετική, με τον οδηγό από το Κεντάκι να έχει ανέβει 4 φορές στο βάθρο και να έχει κερδίσει μια poleposition! «Μερικοί παραπονιούνται για το Sachsenring, διότι είναι τόσο μικρό και “σφιχτό”, αλλά εμένα μου αρέσει!», παραδέχτηκε ο αναβάτης της Ducati!

 

«Οι χρόνοι είναι μειωμένοι και συνήθως όλοι οι οδηγοί είναι πολύ κοντά! Πολύ δύσκολα θα χρησιμοποιήσεις την έκτη ταχύτητα, ωστόσο ίσως έχει την καλύτερη στροφή στο MotoGP: την γρήγορη, τυφλή και κατηφορική “Waterfall”! Είναι διασκεδαστική πίστα όταν όλα πάνε καλά, όμως έχω βρεθεί εκτός εκεί και δεν ήταν καθόλου ωραίο! Μου αρέσουν οι πίστες που πάνε αντίθετα με την φορά του ρολογιού και έχω βρεθεί τόσο στο βάθρο, όσο και στην poleστην Γερμανία!»

 

«Η μοτοσυκλέτα μας έχει την τάση να καταστρέφει τα ελαστικά, πράγμα το οποίο μπορεί να αποδειχτεί μεγάλο πρόβλημα στο Sachsenring. Ωστόσο πιστεύω ότι έχουμε κάνει ένα μικρό βήμα μπροστά σε αυτό το κομμάτι, το περασμένο Σ/Κ και θα μας βοηθήσει στην συνέχεια! Ανυπομονώ να βρεθώ εκεί! Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα και θα δούμε αν θα καταφέρουμε να πάρουμε το καλύτερό μας αποτέλεσμα φέτος… ως ανταπόδοση στην ομάδα για όλη την σκληρή δουλειά της μέχρι σήμερα!» Να σημειώσουμε ότι πέρυσι ο Hayden τερμάτισε 8ος στην πίστα της Γερμανίας.

 

Επόμενο άρθρο »

Assen:Φωτογραφικό Αφιέρωμα 3

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Θα δούμε που βρισκόμαστε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα