• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Στο κυνήγι του Πρωταθλήματος!
Να αφήσει πίσω του το Sachsenring θέλει ο Aυστραλός
Νέα 11/07/2012 - 15:15

O Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Casey Stoner, παρέδωσε τα ηνία του Πρωταθλήματος στον Jorge Lorenzo, μετά την πτώση που είχε στην προτελευταία στροφή του τελευταίου γύρου στο Sachsenring, όταν ο Αυστραλός ετοιμαζόταν να κάνει την τελική του επίθεση στον ομόσταυλό του – και νικητή εν τέλει στην Γερμανία – Dani Pedrosa!

 

Ο Stoner βρίσκεται πλέον στην 3η θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον Pedrosa και 20 βαθμούς πίσω από τον Jorge…. ωστόσο, στις πρόσφατες δηλώσεις του, έδειξε αποφασισμένος να εξιλεωθεί για το λάθος του στην Γερμανία και να επιστρέψει πιο δυνατός στην διεκδίκηση του τίτλου!

 

«Πάντοτε μου άρεσε το Mugello κι έχουμε πάρει μερικά καλά αποτελέσματα εδώ!», ξεκίνησε να λέει ο οδηγός της Honda «Πέρυσι δεν τα καταφέραμε όπως θα θέλαμε, αλλά ξέρουμε τι κάναμε λάθος κι έτσι φέτος ελπίζουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί! Πραγματικά μ’ αρέσουν πολύ οι γρήγορες στροφές εκεί, υπάρχουν πολλά σημεία όπου ο τροχός σπινάρει και πολλές γρήγορες εναλλαγές κατεύθυνσης!»

 

«Δεν πρόκειται για μια μικρή, μικρούλα πίστα, όπου δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτές τις μοτοσυκλέτες, αντιθέτως μπορείς να ανοίξεις το γκάζι και – στην πραγματικότητα – να το ανοίξεις όσο πάει…! Μετά τον απογοητευτικό αγώνα στο Sachsenring, θέλω να ανέβω στην μοτοσυκλέτα και να πάρω μερικούς βαθμούς για το Πρωτάθλημα!»

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Τυμπάκι Supersport: Ο Παναγιωτόπουλος άπιαστος

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Paddock Girls!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα