• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Θα δώσω το κάτι παραπάνω στο Mugello!
Θέλω να κάνω τους οπαδούς στις εξέδρες να χαμογελάσουν!
Νέα 12/07/2012 - 09:45

Ο Valentino Rossi υποσχέθηκε στους χιλιάδες ένθερμους οπαδούς του, ότι θα κάνει το κάτι παραπάνω στην πίστα του Mugello για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα! Άλλωστε, η πίεση τόσο στον Rossi, όσο και στον ομόσταυλό του στην Ducati, Nicky Hayden, να πετύχουν στο Mugello, είναι τρομερή!

 

Μπορεί ο Stoner να έβαλε την Ducati του – το 2009 – στην πρώτη θέση του βάθρου στο Mugello, ωστόσο είναι σίγουρο ότι απλά μια θέση στο βάθρο θα ενθουσίαζε τους πολυπληθείς οπαδούς της ιταλικής ομάδας! Ο Rossi έχει ένα εκπληκτικό ρεκόρ στην συγκεκριμένη πίστα, αν και δεν έχει καταφέρει να πάρει την νίκη από το 2008! Ο Ιταλός πολύ-Πρωταθλητής έχει καταφέρει να στεφθεί νικητής 9 φορές στο Mugello (σε όλες τις κατηγορίες) και υποσχέθηκε να δουλέψει σκληρά για να δώσει στους οπαδούς στις κερκίδες κάτι να χαμογαλάσουν!

 

«Την περασμένη εβδομάδα στο Sachsenring, δοκιμάσαμε ένα στήσιμο που μας βοήθησε να γίνουμε πιο σταθεροί και να προφυλάξουμε κάπως το πίσω ελαστικό, ώστε να έχουμε καλό ρυθμό μέχρι το τέλος του αγώνα. Ήταν το καλύτερό μας αποτέλεσμα φέτος, στο στεγνό, έτσι τώρα θα ξεκινήσουμε από αυτήν την βάση και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στο Mugello!», δήλωσε ο Ιταλός της Ducati

 

«Είναι το Ιταλικό Grand Prix κι έτσι όλοι – εμού συμπεριλαμβανομένου – πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να τα πάμε καλά μέσα στην πατρίδα μας! Είναι μια από τις πιο ωραίες πίστες του κόσμου, όσον αφορά την δομή της, την ατμόσφαιρα και όλους τους οπαδούς οι οποίοι έρχονται για να μας δουν και να μας υποστηρίξουν…! Πρέπει στ’ αλήθεια να βάλουμε τα δυνατά μας!»

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Classic corners!

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ Τυμπάκι Supersport: Ο Παναγιωτόπουλος άπιαστος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα