• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello test: Ευχαριστημένοι Crutchlow & Dovizioso
Kαι οι δύο ανησυχούν για το μέλλον τους
Νέα 17/07/2012 - 09:38

Αποστολή MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

O Andrea Dovizioso ήταν χαρούμενος μετά το τέλος του τεστ. “Πάω καλά με το σκληρό λάστιχο. Αλλάξαμε λίγο την γεωμετρία της μοτοσυκλέτας και έκανε 1'47''8 με το σκληρό λάστιχο, που είναι πολύ καλός χρόνος. Σε σχέση με τον Jorge υστερούμε σε ταχύτητα στην κορυφή της στροφής. Εκεί πρέπει να δουλέψουμε για τη μέση της στροφής. Επειδή είναι ταχύτερος εκεί, κάνει πιο ξεκούραστη οδήγηση, γιατί δεν χρειάζεται να προσπαθήσει τόσο όσο εγώ”, εξήγησε ο Ιταλός για το που είναι το πρόβλημά του.

“Είμαι ανοικτός σε συζητήσεις για το 2013. Μίλησα με την Yamaha, αλλά πρέπει να δουν τι γίνεται με την αγορά των ΗΠΑ, για να μου πουν αν θα πάω στην εργοστασιακή ομάδα. Είμαι για αυτούς μια καλή προοπτική. Μίλησα και με την Gresini Honda, όλα παίζουν. Εγώ θα συνεχίσω να κάνω καλά αποτελέσματα”.

Crutchlow
Crutchlow

 

Ο Βρετανός της Yamaha Tech 3, μίλησε για το δικό του πρόγραμμα δοκιμών, που πήγε καλά: “Κάναμε πολλές δοκιμές με φουλ ρεζερβουάρ, αφού στους τελευταίους αγώνες είχαμε πρόβλημα στους πρώτους γύρους. Όμως ότι άλλες ρυθμίσεις και να κάναμε, οι χρόνοι μου ήταν ίδιοι. Είτε αλλάζαμε το μεταξόνιο, είτε το μπροστινό, είτε πίσω, κάνω τους ίδιους χρόνους. Σε σχέση με χθες τα 7 δέκατα τα βρήκα στα φρένα. Εκεί είναι το πρόβλημα και το δουλεύουμε”, είπε ο Cal Crutchlow που τελικά παρά το ότι αγόρασε τα καινούργια φρένα της Brembo, αντιμετωπίζει πάλι πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα.

“Πρέπει να δουλέψω και τις εκκινήσεις. Γιατί μετά ότι χάνω μπορώ να το ξανακερδίζω σε δύο γύρους, εύκολα. Αλλά αν χάνω στους πρώτους γύρους μετά είναι δύσκολα”.

Dovi Box
Dovi Box

Λίγο μετά τη συνέντευξή του διέρρευσε η είδηση της ανανέωσης της Ducati με τον Hayden, οπότε ένας νευρικός Crutchlow μονολογούσε στο γραφείο τύπου: “Αφού πάω καλύτερα από αυτόν, γιατί τον κρατήσατε”, ώστε να το ακούσει και ένας άνθρωπος του γραφείου τύπου της Ducati!

 

Cal Box
Cal Box

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 3

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello test: όχι Stoner στο πλαίσιο, ΟΚ ο Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα