• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Πολυάσχολο το τεστ για τον Bradl!
Δοκίμασε πολλά πράγματα και έμεινε ικανοποιημένος ο Γερμανός!
Νέα 17/07/2012 - 10:40

Μετά την εκπληκτική του εμφάνιση την Κυριακή στον αγώνα, ο Bradl πρόσθεσε ακόμα 50 γύρους στην πίστα του Mugello, στο χτεσινό τεστ, σημειώνοντας τον 7ο καλύτερο χρόνο (1.48.060) και δηλώνει έτοιμος 10 ημέρες περίπου πριν τον επόμενο αγώνα στην Laguna Seca!

 

O νεαρός αναβάτης, μαζί με τους μηχανικούς του, αξιολόγησαν τα νέα μπροστινά πιρούνια της Öhlins και την πίσω ανάρτηση, καθώς και τα νέα τακάκια φρένων της Nissin και έναν καινούργιο κυρίως κύλινδρο επίσης της Nissin, για ενισχυμένη απόδοση στα φρένα. Επιπροσθέτως, η ομάδα δοκίμασε και νέες ρυθμίσεις γεωμετρίας στη μοτοσυκλέτα!

 

«Βασικά δουλέψαμε για να βελτιωθούμε εκεί που πονάμε περισσότερο στους τελευταίους αγώνες, στην επιτάχυνση», υπογράμμισε ο Γερμανός «Αφού ρυθμίσαμε τις αναρτήσεις και την γεωμετρία, καταλάβαινα ότι η μοτοσυκλέτα ήταν πιο σταθερή. Στους προηγούμενους αγώνες κουνούσε πολύ και ήταν νευρική, αλλά τώρα νιώθω πιο άνετα… ειδικά στις εξόδους των στροφών. Παράλληλα, βελτιώσαμε τους χρόνους μας με τα χρησιμοποιημένα ελαστικά και η αίσθηση του μπροστινού γίνεται ολοένα καλύτερη. Μπορεί να έπεσα στις δοκιμές αλλά είμαι OK και ανυπομονώ για τον αγώνα στην Αμερική!»

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Τα υπέρ και τα κατά!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Iannone έτοιμος για την μεγάλη κατηγορία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα